HR Sibiu (Resurse Umane Sibiu)

HR Sibiu selectează candidații
HR Sibiu selectează candidații

HR Sibiu (Resurse Umane Sibiu) HR Sibiu participă la planificarea strategiei de resurse umane pentru a ajuta companiile din Sibiu în atingerea obiectivelor pe termen scurt și lung.

Modelul de partener de afaceri impune ca serviciile de HR să fie implicate practic în fiecare element al companiilor, inclusiv situația financiară, previziunile de vânzări și informații despre producție.

HR Sibiu (Resurse Umane Sibiu) identifică punctele forte și deficiențele angajaților

În modelul de partener de afaceri HR, divizia de resurse umane a HR Sibiu se ocupă de angajarea, instruirea, avansarea și plasarea angajaților noi și existenți, beneficii, salarii și relațiile cu forța de muncă.

Abordarea partenerului de afaceri ușurează companiile de:

-sarcina descoperirii, dezvoltării și pregătirii angajaților esențiali pentru progres;

-nevoia de a ajusta abilitățile angajaților pentru eficiență și productivitate.

Datele din recenziile angajaților sunt, de asemenea, supuse analizei de către profesioniștii în resurse umane.

Acest lucru permite personalului HR Sibiu:

  • Identificarea punctelor forte ale angajaților, pe care se pot baza pentru a le plasa cu mai mult succes;
  • Identificarea deficiențelor, pe care le pot aborda oferind mai multă pregătire profesională sau luând măsuri disciplinare.

Manusi Spuma Nitril CT HR

Provocări pentru departamentul resurselor umane

Departamentul de HR poate să nu aibă timpul sau resursele pe care să le dedice lucrului cu compania pentru noi sarcini dacă este deja supraîncărcat cu dificultăți de rutină în relațiile cu angajații.

Pe măsură ce poziția convențională a HR este extinsă pentru a o include pe cea a unui supraveghetor al firmelor în modelul de partener de afaceri, obținerea acceptului managementului ar putea fi dificilă.

Abordarea partenerului de afaceri HR Sibiu este menită să aibă un efect pozitiv pe termen lung asupra organizației la toate nivelurile.

Departamentul nostru este mai bine echipat pentru a evalua și selecta în mod corespunzător candidații care sunt cei mai calificați pentru posturile deschise prin participarea la procesul de angajare.

Modelul de afaceri „capital uman” face schimbările și îmbunătățirile necesare prin investiții în oameni

Echipa HR Sibiu este capabilă să identifice care angajați au nevoie de formare specifică în cadrul procesului de formare și dezvoltare și să se asigure că aceste servicii sunt asigurate.

Schimbarea este principalul motor din spatele luării în considerare și implementării modelului de afaceri HR în organizații.

Schimbarea paradigmei de afaceri este adesea necesară, fie că este vorba de extinderea companiei, de a o face mai competitivă, mai productivă, mai eficientă sau pentru a aborda diverse probleme.

Externalizarea serviciilor HR, o soluție eficientă

Susținătorii modelului de afaceri HR recunosc că una dintre cheile succesului corporativ este succesul personal și satisfacția în muncă a individului.

Un model de partener, cum este HR Sibiu, cu un departament de resurse umane bine gestionat, este perfect potrivit pentru a se concentra atât pe cerințele individului, cât și pe cele ale organizației.

Companiile care iau în considerare modelul de partener de afaceri HR ar trebui să angajeze, să formeze sau să externalizeze serviciile de resurse umane către specialiștii HR Sibiu.

Echipa de ingineri din compania noastră ține cont de natura specializată a anumitor componente ale modelului.

Ingineri calificați vor presta servicii pentru resursele umane

Toate părțile implicate vor deveni probabil frustrate dacă se așteaptă ca biroul lor de resurse umane, format adesea dintr-o singură persoană, să îndeplinească responsabilități generaliste.

Pe lângă acestea, să nu uităm că specialistul în HR se mai ocupă și de recrutare, interviu, instruire, evaluări și planificare strategică pentru noii angajați sau pentru cei existenți.

Pentru a implementa cu succes modelul de partener de afaceri HR, trebuie luată o decizie conștientă de schimbare și trebuie angajat un număr semnificativ de oameni specializați în HR.

Societatea noastră, reprezentată de HR Sibiu, este formată din ingineri calificați în domeniul resurselor umane, o echipă tânără și dedicată serviciilor prestate către companii.

Accesați chiar astăzi pagina de contact a inspectorilor noștri pentru a beneficia de cele mai bune sfaturi despre administrarea capitalului uman!