HR Ialomița (Resurse Umane Ialomița)

HR Ialomița (Resurse Umane Ialomița)
HR Ialomița (Resurse Umane Ialomița)

HR Ialomița (Resurse Umane Ialomița) analizează activitatea HR pentru a vă ajuta să luați decizii mai bune cu privire la personalul dumneavoastră prin colectarea și evaluarea datelor. Privind aptitudinile lor, puteți îmbunătăți performanța companiei.

Comportamentul angajaților, performanța, productivitatea și interacțiunile sunt toate subiecte pentru analiza HR. Analiza HR vă poate oferi informații utile pentru a decide dacă să angajați noi lucrători, să renunțați la unii actuali sau să vă avansați afacerea.

HR Ialomița (Resurse Umane Ialomița) gestionează procesul de colectarea datelor

Analiza progresului persoanelor și companiilor se poate face cu ajutorul analizei efectuată de echipa HR Ialomița. Acest proces este efectuat cu grijă și într-o abordare strategică pentru a înțelege esența datelor care au fost colectate.

Analiza HR implică o procedură utilizată pentru a obține date despre comportamentul angajaților, atingerea obiectivelor, relațiile cu angajații și performanța.

Ca rezultat, modul în care este gestionat procesul de colectare a datelor va avea un impact semnificativ asupra concluziilor pe care le obțineți din analiza detaliată a datelor.

Tot ce trebuie să știți despre analiza HR, diversele sale forme și modul în care ajută la transformarea afacerii este furnizat de către specialiștii HR Ialomița.
Manusi Spuma Nitril CT HR

Analiza resurselor umane se face pe patru niveluri

Acest articol acoperă o varietate de subiecte, inclusiv analiza resurselor umane, modul în care un profesionist în resurse umane poate folosi datele pentru a îmbunătăți alegerile organizaționale și multe altele.

Un management mai bun al resurselor umane este scopul analizei efectuată de experții HR Ialomița, o metodă analitică bazată pe date. Acesta urmărește să ridice nivelul de competență al unei organizații față de cel al rivalilor săi.

Tipurile de analize de resurse umane pe care echipa HR Ialomița le folosește pentru a beneficia organizațiile sunt următoarele:

  • Analiza descriptivă, în primul rând

Procesul de culegere și raportare a datelor despre ceea ce s-a întâmplat deja face obiectul analizei descriptive. Accentul analizei descriptive este pus pe datele care sunt deja accesibile și pe lecțiile care pot fi trase din acestea.

Conform inspectorilor HR Ialomița, acest proces este util pentru analiza modelelor anterioare de date, ceea ce vă ajută să decideți ce să faceți în continuare.

De exemplu, cunoașterea datelor istorice este necesară dacă doriți să anticipați ratele viitoare de rulaj. În plus, vă permite să descoperiți motivele potențiale ale plecărilor personalului, astfel încât să puteți lua măsuri pentru a preveni acest lucru.


  • Analiza de diagnosticare

Scopul analizei diagnosticului este de a identifica cauzele principale ale problemelor specifice. Pentru a rezolva o problemă, aceasta trebuie identificată.

Analiza de diagnosticare, de exemplu, vă va ajuta să înțelegeți cauzele potențiale ale unei rate ridicate de rotație în afacere. Este posibil ca anumite reguli ferme sau grilele mici de salarizare să fie de vină pentru rata mare de rotație.

Specialiștii HR Ialomița vă recomandă să ajustați regulile companiei pentru a reduce ratele de rulaj alegând cauza corectă.

  • Analiza predictivă

Cu analiza predictivă, aparițiile viitoare sunt prezise folosind tendințele istorice ale datelor. Analiza datelor istorice ajută la determinarea probabilității ca ceva să se întâmple în viitor.

Experții HR Ialomița obțin o analiză predictivă folosind o varietate de tehnici statistice, inclusiv inteligența artificială, modelarea datelor și învățarea automată.

Succesul sau eșecul viitorului proiectului este prezis folosind acest tip de analiză. Puteți reduce probabilitatea de eșec și, ca urmare, puteți crește dezvoltarea afacerii anticipând probabilitatea unui eveniment viitor.

De exemplu, puteți utiliza analiza predictivă a resurselor umane pentru a identifica lucrătorii care își vor părăsi pozițiile în lunile următoare.

Prin examinarea acestor date, managerii de resurse umane pot lua măsurile necesare pentru a păstra aceste persoane. Ei pot folosi aceste cunoștințe pentru a planifica nevoile viitoare de forță de muncă necesare pentru a sprijini creșterea organizațională.

Profitați de oferta de echipamente PSI oferită de magazinul de profil SSMescu!

  • Analiza prescriptivă

Următorul pas este sugerarea acțiunilor necesare pentru atingerea obiectivelor sau evitarea eșecului atunci când specialiștii au prezis rezultatele în afaceri ale unei anumite practici. Analiza prescriptivă îi poate ajuta în această situație.

În analiza prescriptivă, recomandările pentru acțiuni viitoare sunt făcute în lumina predicțiilor generate de analiza predictivă. Sugestiile de analiză prescriptivă sunt mai demne de încredere, deoarece se bazează pe analiza datelor.

Pentru a determina cursul optim de acțiune pentru succesul viitor, se utilizează modelarea statistică. Pentru a înțelege efectele acțiunilor planificate, simularea este frecvent utilizată.

Companiile folosesc acest tip de analiză pentru a-și informa alegerile strategice. Analiza prescriptivă, de exemplu, poate recomanda pașii necesari pentru a reduce fluctuația angajaților în cadrul unei organizații.

Implementați aceste recomandări apelând la managerii de resurse umane din cadrul HR Ialomița, pentru a îmbunătăți planificarea forței de muncă!