HR Ciolpani (Resurse Umane Ciolpani)

Set nou de abilități pentru personalul HR Ciolpani
Set nou de abilități pentru personalul HR Ciolpani

HR Ciolpani (Resurse Umane Ciolpani), pentru a reuși în lumea modernă, a avut nevoie de un nou set de abilități pentru personalul HR și, mai important, de o nouă mentalitate.

Profesioniștii în HR trebuie să posede competențe noi în zilele noastre pentru a reuși, deoarece vechile metode de a face lucrurile devin învechite.

HR Ciolpani (Resurse Umane Ciolpani), departamentul în continuă schimbare

Managementul resurselor umane (HRM) este un domeniu în continuă schimbare, precizează specialiștii HR Ciolpani.

Profesioniștii în resurse umane (HR) din întreaga lume simt nevoia să se reinventeze, precum și să-și reîmprospăteze și să-și îmbunătățească abilitățile pentru a rămâne relevanți și a avea succes.

Noul loc de muncă cere ca profesioniștii în resurse umane să adopte o abordare complet nouă a modului în care abordează provocările prezentului.

Automatizarea și creșterea numărului de roboți industriali reprezintă o amenințare pentru multe locuri de muncă și pentru metodele de lucru mai noi.

Manusi Spuma Nitril CT HR
Manusi Spuma Nitril CT HR

Noua generație de lucrători se angajează politic

Modelele ierarhice tradiționale de comportament organizațional sunt răsturnate, schimbând rolul managerilor de resurse umane.

Managerii HR nu mai pot fi mulțumiți cu simpla implementare a unui buletin informativ sau a unui alt mediu similar pentru exprimarea punctelor de vedere politice.

  • Noua generație de lucrători se angajează politic și solicită timp și spațiu la locul de muncă pentru a argumenta și a-și exprima dezacordul unul față de celălalt.
  • Pe de altă parte, ei nu pot lăsa ca toxicitatea să se dezvolte la locul de muncă acum, când diversitatea și incluziunea sunt în centrul atenției.

Competențe cheie pentru profesioniștii în HR în epoca modernă

Odată cu trecerea vechiului și nașterea noului, de exemplu, profesioniștii HR Ciolpani au fost prinși într-o situație cunoscută sub numele de „șocul viitorului”.

Pentru început, experții în resurse umane a trebuit să înțeleagă cum să ajute și să învețe membrii personalului, astfel încât să poată face față automatizării și să lucreze alături de roboți.

Oamenii pot pierde anumite locuri de muncă, dar din moment ce acestea vor exista în continuare, experții HR Ciolpani abordează problema modului în care oamenii și roboții să coexiste la locul de muncă.

Acest lucru necesită modernizarea fiecărui domeniu al culturii la locul de muncă, începând cu cele mai fundamentale politici organizaționale.

Diversitatea și incluziunea devin regula mai degrabă decât excepția

Managerii moderni de resurse umane trebuie să înțeleagă cum să facă față formelor de lucru în rețea, în care nu mai pot obliga membrii personalului să urmeze luarea deciziilor de sus în jos, ierarhice.

De fapt, echipele sunt autosuficiente și modulare ca urmare a creșterii tehnicilor noi de lucru, iar mecanismele de comandă și control din trecut nu mai sunt eficiente.

Managerii de resurse umane ai HR Ciolpani trebuie să fie cât se poate de politicoși, menținându-și în același timp poziția clară cu privire la ceea ce le este permis angajaților și ce nu.

Faceți locurile de muncă mai sigure, asigurând angajaților echipamentele necesare pentru acordarea primului ajutor în caz de urgență!

Managerii HR Ciolpani au dezvoltat tehnici noi pentru administrarea forței de muncă

Anumite probleme de lungă durată reapar și devin mai vizibile prin canalele de comunicare emergente.

  • Profesioniștii în resurse umane trebuie să meargă pe o linie strânsă între permiterea libertății de exprimare și potențialul rău pe care îl pot face angajaților din minorități.
  • Muncitorii pot intra frecvent în grevă și își pot lua timp liber de la muncă.
  • Nu în ultimul rând, odată cu creșterea numărului de lucrători contractuali și temporari, întreaga natură a muncii se schimbă.

Ca urmare, managerii HR Ciolpani au dezvoltat tehnici noi pentru a face față angajaților cu fracțiune de normă care nu primesc beneficii complete, dar sunt încă eligibili pentru salariu și stimulente.

Crearea unui nou Contract între angajatori și angajați obligă managerii de resurse umane să creeze termeni și condiții de angajare adecvate, adaptate acestui nou grup de lucrători.

Doriți să accesați tehnici noi de management al forței de muncă?

Contactați chiar astăzi inspectorii HR Ciolpani accesând pagina de contact a companiei!