HR Brăila (Resurse Umane Brăila)

HR Brăila (Resurse Umane Brăila)
HR Brăila (Resurse Umane Brăila)

HR Brăila (Resurse Umane Brăila), serviciul din cadrul RSGE Brăila, vă oferă patru sugestii management pentru întocmirea documentației în cazul angajărilor de personal.

La redactarea documentelor, care vor fi păstrate într-un dosar al angajatului, există o serie de factori de care trebuie să țineți cont.

HR Brăila (Resurse Umane Brăila) vă oferă sugestii management

Situația ideală în cazul întocmirii documentației din punct de vedere al resurselor umane ar fi ca un reprezentant HR Brăila să fie responsabil și să se asigure că informațiile încărcate în fiecare fișier sunt corecte și pertinente.

Cu toate acestea, managerii trebuie să participe activ și la emiterea și stocarea documentelor de resurse umane.

Specialiștii HR Brăila ai RSGE Brăila oferă câteva îndrumări pentru managerii companiilor pentru a-i ajuta cu sfaturi despre cele mai bune practici.

  • Documentele informale merită păstrate, acolo unde este cazul

Acolo unde este cazul, documentele informale pot fi incluse în înregistrări. Acestea ar putea fi conectate la conversațiile dintre un manager și un lucrător.

Acestea pot fi înregistrări ale conversațiilor individuale ocazionale, discuții despre spectacole sau corespondență prin e-mail.

  • Documentele de resurse umane ar trebui să reflecte fapte, nu opinii

Deoarece înregistrările ar trebui să descrie mai degrabă evenimente decât să emită o judecată, documentele de resurse umane ar trebui să conțină informații care se bazează mai degrabă pe fapte decât pe opinie.
Manusi Spuma Nitril CT HR

De exemplu, dacă există o problemă cu cronometrarea unui angajat, înregistrările ar trebui să reflecte datele, orele și întâlnirile referitoare la problemă.

Opiniile cu privire întârzierea angajatului din partea managerului de linie nu trebuie incluse în documente.

  • Documentele de resurse umane ar trebui să fie create în momentul evenimentului, mai degrabă, decât în ​​retrospectivă

Pentru a se asigura că informațiile sunt exacte și actuale și nu se pierd, documentele HR Brăila sunt pregătite sau actualizate cât mai curând posibil după eveniment.

  • Schimbările ar trebui să fie documentate

Pentru înregistrări corecte, orice modificare adusă situației unui angajat trebuie să fie informată și documentată.

Securitatea și confidențialitatea documentelor de resurse umane

Datele angajaților trebuie să fie stocate în siguranță, asigurând securitatea și confidențialitatea documentelor de resurse umane.

Tot personalul companiilor trebuie să fie la curent cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), care a fost consolidat în legislație prin Legea privind protecția datelor cu caracter personal din 2018.

Deoarece informațiile despre angajat vor fi incluse în numeroase documente ale HR Brăila, aceste informații trebuie păstrate private și protejate în conformitate cu legile privind protecția datelor.

Strategia de retenție

Fiecare organizație trebuie să dezvolte și să mențină sisteme pentru stocarea datelor HR Brăila, deoarece ar fi o încălcare a protecției datelor păstrarea înregistrărilor HR pentru o perioadă nelimitată de timp.

Abordarea unei companii și conformitatea cu legile aplicabile vor fi prezentate într-o politică de păstrare a documentelor.

Unele date cu caracter personal pot fi păstrate doar pentru o anumită perioadă de timp; cu toate acestea, nu toate documentele de HR trebuie să respecte aceste restricții.

Când există o dispută cu privire la cât timp să păstrați un document de resurse umane, codul de bună practică recomandă păstrarea acestuia pentru o perioadă stabilită prin lege.

Ca urmare, o afacere ar trebui să respecte legea, să garanteze că înregistrările sau documentele nu sunt păstrate niciodată mai mult decât este necesar și să le șteargă întotdeauna în siguranță atunci când vine momentul.

Achiziții de echipamente de protecție personalizate, doar aici!

Asigurați-vă că sistemele vă oferă posibilitatea de a respecta legile privind protecția datelor

Angajații dumneavoastră ar trebui să fie informați despre justificarea legală pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal, precum și drepturile lor, conform unei politici de protecție a datelor, iar informațiile personale trebuie să fie tratate în siguranță.

Menținerea confidențialității este crucială atunci când vine vorba de înregistrările de resurse umane. Profesioniștii în HR Brăila din cadrul RSGE Brăila partajează înregistrările personalului numai verbal sau în scris atunci când este necesar.

Asigurați securitatea și stocarea datelor personale ale angajaților, contactând chiar astăzi inspectorii din cadrul serviciului de resurse umane al companiei noastre!