HR Bragadiru (Resurse Umane Bragadiru)

HR Bragadiru selectează candidați
HR Bragadiru selectează candidați

HR Bragadiru (Resurse Umane Bragadiru) subliniază existența cazurilor de solicitanți de locuri de muncă care se descurcă excepțional de bine la interviuri, dar prost după ce sunt angajați și repartizați la misiuni.

Potrivit cercetărilor, deși această problemă există de ceva timp, acum a devenit atât de gravă încât managerii de resurse umane caută soluții.

HR Bragadiru (Resurse Umane Bragadiru) amintește problemele candidaților

Inspectorii HR Bragadiru își propun să aducă în discuție cazurile care îi irită pe managerii de resurse umane: problema candidaților buni la interviu, dar nu la locul de muncă.

Expresia „candidați buni la interviu” este corectă în descrierea faptului că mulți indivizi care au promisiuni mari la interviuri deseori au rezultate slabe la locurile de muncă.

Acest lucru se datorează în principal acreditărilor academice și profesionale remarcabile ale acestor solicitanți sau abilităților lor puternice de comunicare și de prezentare.

Manusi Spuma Nitril CT HR
Manusi Spuma Nitril CT HR

Modificarea formularelor de interviu este una dintre soluții

Pe lângă promovarea testelor de aptitudini cu scoruri respectabile, aceste atribute îi convin pe recrutori și intervievatori să aleagă dintre candidați.

Însă, aceiași solicitanți nu își transformă presupusul potențial în performanță la locul de muncă, reușind să surprindă în mod neplăcut managerii de resurse umane și managerii de proiect.

Desigur, acest lucru poate fi remediat și o opțiune este modificarea formularelor de interviu. Specialiștii HR Bragadiru pot învăța corporațiile cu privire la această problemă.

De exemplu, este tipic în multe organizații să se desfășoare mai multe runde de interviuri care durează ocazional toată ziua pentru a evalua talentele și abilitățile candidaților și competențele de muncă.

Este recomandat modelul de interviu al HR Bragadiru

Managerii HR Bragadiru spun că, dacă sunt examinate mai degrabă o varietate de talente decât doar aptitudini și abilități de comunicare, problema candidaților buni la interviu poate fi rezolvată.

Cu alte cuvinte, organizarea de interviuri poate ajuta companiile să evalueze care candidați sunt calificați pentru selecție, dacă acestea durează o zi sau mai mult, și includ:

-runde de rezolvare a studiilor de caz;

-teste de codificare;

-testare profundă a cunoștințelor în domeniu.

Abilitățile fundamentale sunt examinate în timpul a două runde de interviuri care durează adesea mai puțin de o oră în multe companii.

Aceste companii pot aborda problema candidaților calificați la interviu care nu obțin locuri de muncă dacă adoptă modelul de interviu al HR Bragadiru.

Abilităților și realizărilor li se acordă prea multă greutate

Performanța în lumea reală și la locul de muncă depinde de o gamă largă de talente, dintre care unele pot diferi semnificativ de cele examinate în timpul interviurilor și testelor de aptitudini.

Performanța academică și performanța la locul de muncă nu sunt întotdeauna legate. Problema este că, pe hârtie, abilităților și realizărilor li se acordă prea multă greutate.

Cu alte cuvinte, chiar dacă cineva a absolvit o instituție de renume și a lucrat pentru o mare corporație, este posibil să nu aibă abilitățile necesare pentru anumite proiecte sau circumstanțe.

În plus, o persoană poate fi un mare comunicator, dar un manager groaznic pentru angajați, au constatat inspectorii HR Bragadiru.

Testarea abilităților și a atributelor din lumea reală în locul numai a realizării academice ar fi singura modalitate de a rezolva această enigmă.

Protejați angajații și compania prin dotarea spațiilor de lucru cu echipamente de prevenire și stingere incendii!

Recrutorii pot decide cum să testeze talentele candidaților

Pentru a determina cât de bine pregătiți sunt solicitanții într-un domeniu, recrutorii pot decide cum să testeze aceste talente, care sunt obținute ocazional prin experiența din lumea reală.

În cele din urmă, din experiența profesională a personalului HR Bragadiru, inspectorii noștri au ajuns la concluzia că rezultatele interviurilor:

-sunt suficiente pentru a asigura selecția candidaților;

-sunt insuficiente pentru a avansa după selecție.

În plus, am ajuns să înțelegem că, deși cea mai mare parte a abilităților sunt transferabile, fiecare companie are seturi de abilități specifice care necesită flexibilitate și adaptabilitate.

Accesați site-ul companiei HR Bragadiru pentru ajutor în procesul de recrutare și selectare a candidaților!