Evaluare riscuri Ilfov

 

Evaluare riscuri Ilfov


Protectia Muncii – Evaluare Riscuri Ilfov

Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor, intocmirea evaluarii de riscuri de accidente si boli .Activitatile de Protectia Muncii desfasurate de echipa Protectia Muncii Bucuresti sunt:

  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie
  • Elaborarea de instructiuni proprii, tinand seama de particularitatile activitatilor societatii precum si ale locurilor de munca
  • Intocmirea unui necesar de documentatii cu caracter tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul: Securitate si Sanatate in Munca Bucuresti, Protectia Muncii Bucuresti, SSM Bucuresti, Evaluare Riscuri.
  • Elaborarea planului de instruire-testare la nivelul societatii.

Inginerul de protectia muncii, evaluare de riscuri SSM, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluare riscuri de accidente. Boli profesionale in securitate si sanatate in munca, ofera consultanta SSM in probleme de protectia muncii si evaluare de riscuri.

Protectia Muncii si Evaluarea Riscurilor Bucuresti promoveaza munca in echipa. Devotamentul si asumarea responsabilitatii indeplinirii cerintelor clientilor nostrii. Cu cea mai mare seriozitate, astfel incat necesitatile dumneavoastra sa fie corect determinate, indeplinite corespunzator si livrate la timp.

Pentru a va proteja afacerea de amenzi usturatoare, in cazul unui control ITM riscati amenzi contraventionale sau penale.
In cazul unui accident de munca riscati sa va puneti afacerea in pericol, dar si pe dumneavoastra.

Protectia Muncii nu mai este optionala. Este obligatorie pentru orice societate sau institutie, este un drept al angajatului accordat prin lege.