Acasa

Sanatate si Securitate in Munca (SSM) – Prevenire si stingere incendii (PSI) – Analiza de risc la securitate fizica (ARSF)

Securitate si Sanatate in Munca si Evaluarea Riscurilor SSM

SSM-SSM.ro reprezinta un serviciu extern de prevenire si protectie abilitat de Inspectoratul Teritorial de Munca, care acopera toata gama de activitati din domeniul SSM si PSI (protectia muncii si a situatiilor de urgente) in conformitate cu normele metodologice de aplicare a prevederilor Legilor nr. 319/2006 (SSM), nr. 307/2006 (PSI) si nr. 333/2003.

Angajatorul are obligatia conform legii 319/2006 sa dispuna toate masurile tehnice sau organizatorice de sanatate si securitate in munca, care se impun in urma evaluarii factorilor de risc.

Specialisti in Securitate si Sanatate in Munca (SSM), cu seriozitate si profesionalism va oferim solutii si asistenta tehnica pentru toate aceste probleme: consultanta in activitatea de SSM si PSI, Analiza de riscuri cat si echipamente de protectie.

Experienta ne-a invatat semnificatia unor servicii de calitate, importanta respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii de Securitate si Sanatate in Munca, Prevenire si stingere incendii cat si analiza de risc la securitate fizica.

Pentru mai multe informatii legate de OFERTA NOASTRA de SSM si PSI contactati-ne prin formularului de mai jos.

Protejati-va Afacerea

  • Evitati amenzile usturatoare, ridicarea licentei sau intocmirea unui dosar penal in caz de control ITM si ISU;
  • Suntem la dispozitia dumneavoastra oferind sprijin, consultanta cat si solutii pentru impunerile legislative.
  • Asiguram securitatea si sanatatea in munca a angajatiilor, prevenim riscurile profesionale si instruim angajatii dumneavoastra pe linie de protectia muncii, PSI, situatii de urgenta cat si din punct de vedere al Consultantei Juridice si Contabile.

SSM-SSM.ro promoveaza munca in echipa, devotamentul si asumarea responsabilitatii indeplinirii cerintelor clientilor nostri cu cea mai mare seriozitate, astfel incat necesitatile dumneavoastra sa fie corect determinate, indeplinite corespunzator si livrate la timp.

Pentru a va proteja afacerea de amenzi usturatoare, in cazul unui control riscati amenzi contraventionale sau penale.
In cazul unui accident de munca riscati sa va puneti afacerea in pericol, dar si pe dumneavoastra. Protectia Muncii nu este optionala, este un drept al angajatului acordat prin lege.