SSM Negrești-Oaș

SSM Negrești-OașSSM Negrești-Oaș ia în considerare riscurile asociate cu specificul activităților, limitările, obligațiile și aspectele măsurilor de siguranță implementate de obicei de către angajatori. Un rezumat al măsurilor de management în securitatea și sănătatea la locurile de muncă este prezentat de inginerii noștri.

Obiectivele SSM Negrești-Oaș pentru bunăstarea la locul de muncă

Implementarea unui sistem de măsuri de management în siguranță de către SSM Negrești-Oaș este necesar pentru a oferi un mediu de lucru sigur și pentru a minimiza riscurile de incidente la fiecare loc de muncă. Angajatorii trebuie să implementeze acest sistem de siguranță într-o manieră durabilă atât timp cât este necesar. Bunăstarea în companii înseamnă:

  • Implementarea unui plan de monitorizare detaliat, pentru a asigura conformitatea cu măsurile de management SSM și că neconformitatea și riscurile sunt rezolvate în timp util.
  • Externalizarea serviciilor de securitate și sănătate către SSM Negrești-Oaș, pentru a ajuta la implementarea, coordonarea și monitorizarea sistemelor de măsuri de management în siguranță și rezolvarea neconformității și a riscurilor în timp util. Angajații noștri păstrează înregistrări ale inspecțiilor, verificărilor și acțiunilor corective luate.
  • Furnizarea de agenți de curățare (de exemplu, săpunuri pentru mâini și hârtie igienică) și agenți de dezinfecție (de exemplu, dezinfectanți pentru mâini) trebuie să fie disponibile la toate toaletele și stațiile de spălare a mâinilor și punctele de oprire a traficului uman de la locul de muncă respectiv (de exemplu, intrări, recepție, holuri de lift, etc.).

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Negrești-Oaș efectuează evaluarea riscurilor

Angajatorii trebuie să aibă un plan de siguranță pentru a gestiona angajații care sunt răniți sau bolnavi în urma prestării activităților, inclusiv în cazul prevenirii unei epidemii datorată contactului dintre muncitori. SSM Negrești-Oaș înregistrează astfel de cazuri ca parte a măsurilor de management în siguranță.

O măsură eficientă pentru sănătatea angajaților este să se efectueze curățarea și dezinfectarea tuturor zonelor posibil contagioase. O listă de verificare a măsurilor de management în securitate și sănătate în muncă poate fi pusă la dispoziția angajatorilor de către SSM Negrești-Oaș. Toate măsurile trebuie puse în aplicare și comunicate angajaților înainte de reluarea muncii.

Angajatorii din sectorul prelucrător, cu operațiuni orientate către clienți, sau din sectorul transporturilor trebuie să efectueze evaluarea riscurilor pentru anumite măsuri specifice sectorului.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Negrești-Oaș

SSM Negrești-Oaș acordă o atenție deosebită angajaților vulnerabili la boli transmisibile, pentru a le permite să lucreze de acasă. În cazul în care angajații nu pot lucra de acasă, angajatorii trebuie să se asigure că sunt implementate următoarele:

  • Orele de lucru și de pauză eșalonate pentru a reduce posibila adunare a angajaților în toate spațiile comune (de exemplu, intrări, ieșiri, holuri, cantine și cămări).
  • Acolo unde este posibil, orele de raportare și de încheiere nu ar trebui să coincidă cu călătoriile în orele de vârf.
  • Dacă orele de lucru și de pauză eșalonate nu sunt posibile, angajatorii trebuie să implementeze alte măsuri pentru a reduce adunarea angajaților în spațiile comune.
  • Implementarea aranjamentelor de echipă pentru lucrul în schimburi sau activități împărțite.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

SSM Negrești-Oaș scoate în evidență necesitatea echipamentului individual de protecție (EIP) și respectarea unei bune igiene personale ca măsuri de îmbunătățire a condițiilor de muncă. Angajatorii trebuie să se asigure că toți cei care intră la locul de muncă, inclusiv angajații și vizitatorii, poartă echipamente de protecție necesare în orice moment.

Angajatorii sunt sfătuiți să încurajeze angajații să respecte o bună igienă personală astfel încât aceștia să asigure curățenia spațiilor de lucru prin intensificarea acțiunilor de curățare, asigurând dezinfectarea regulată a spațiilor comune și a mașinilor și echipamentelor comune.

SSM Negrești-Oaș atenționează muncitorii asupra curățeniei și dezinfectării spațiilor în care se țin întâlnirile fizice și se iau mesele. Aceste acțiuni trebuie făcute după fiecare întâlnire sau loc. Controlul accesului la locul de muncă se face prin limitarea accesului doar la angajații esențiali și la vizitatorii autorizați.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Implementarea controalelor de sănătate și a protocoalelor pentru gestionarea cazurilor potențiale de epidemii sunt necesare pentru evitarea costurilor suplimentare cauzate de nerespectarea legislației de securitate și sănătate în muncă.

Un departament de medicina muncii a fost înființat de SSM Negrești-Oaș, pentru a acoperi nevoile de securitate și sănătate în muncă la nivelul localității Negrești-Oaș. Prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și al accidentelor de muncă sunt obiectivele medicilor.

Contactați SSM Negrești-Oaș pentru a stabili aptitudinea în muncă, conform profesiei și a evaluării de risc, pentru angajații dumneavoastră!