SSM Motru

SSM MotruSSM Motru explică, pentru securitatea și sănătatea angajaților la locul de muncă, de ce este important să știți ce se află în spatele semnelor și simbolurilor de siguranță. În acest fel, oricine interacționează cu organizația dumneavoastră știe ce pericole să aibă în vedere și cum să se protejeze atunci când intră la locul de muncă.

Obiectivele SSM Motru pentru bunăstarea la locul de muncă

Atunci când conduceți propria afacere, sunteți responsabil pentru siguranța angajaților, iar reducerea și eliminarea riscurilor se află pe partea de sus a unei liste foarte lungi de responsabilități. SSM Motru are ca obiectiv în acest sens utilizarea unei metode eficiente prin adăugarea de semne și simboluri la locul de muncă. Ele pot ajuta la prevenirea accidentelor și pot menține oamenii în siguranță.

Un loc de muncă bine semnalizat este un element cheie într-un loc de muncă sigur. Când lucrurile sunt vizuale în unitate, angajații pot privi cu ușurință un semn și pot afla imediat ce înseamnă. Nu este nevoie să traduceți sau să-i faceți pe angajați să ghicească sensul.

SSM Motru oferă o educație aprofundată în materie de siguranță și echipament de protecție individual, pentru ca toți lucrătorii să fie bine pregătiți pentru a-și face datoria cât mai sigur posibil.
Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Motru efectuează evaluarea riscurilor

Datorită evaluării riscurilor, SSM Motru a stabilit că unele semne (cum ar fi semnele pentru materiale periculoase) avertizează oamenii despre pericolele grave care sunt prezente în zonă. Alte semne, cum ar fi semnele pentru obstacole pe podea, avertizează împotriva riscurilor minore. În anumite cazuri, semnele pot fi folosite pur și simplu pentru a oferi instrucțiuni și proceduri adecvate.

Utilizarea semnelor este recomandată de SSM Motru în funcție de riscurile de la locul de muncă. De exemplu, organizațiile care se ocupă cu o mulțime de echipamente electrice ar trebui să se concentreze pe asigurarea protecției împotriva acestor pericole specifice.

Aceasta înseamnă aderarea la toate cele mai bune practici de etichetare a mărfurilor, care includ utilizarea indicatoarelor pentru a avertiza oamenii, precum și instalarea de dispozitive de blocare a întrerupătoarelor pentru a minimiza pericolele fizice pentru angajați.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Motru

Potrivit SSM Motru, semnele de siguranță sunt folosite pentru a defini pericole specifice care ar putea dăuna lucrătorilor sau publicului sau ar putea cauza daune materiale. Cu alte cuvinte, toate semnele împărtășesc scopul comun de a comunica mesaje de siguranță pentru o varietate de scopuri, de la instruirea angajaților până la echipamentul de siguranță.

Pe lângă semnele generale de siguranță, SSM Motru amintește de simbolurile legate de siguranța chimică. Aceste simboluri sunt standardizate, întotdeauna pe un fundal alb cu o pictogramă neagră și o margine roșie. Aceste semne de siguranță extrem de importante avertizează oamenii despre pericolele chimice comune pe care le pot întâlni la locul de muncă.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

În funcție de natura muncii din cadrul companiei, este necesar să afișați unul sau mai multe semne pentru a fi conform cu legislația SSM. Cu toate acestea, există și o mulțime de alte semne pe care este nevoie să le afișați.

În specificațiile lor pentru semnele și etichetele de prevenire a accidentelor, SSM Motru recunoaște mai multe tipuri de semne de siguranță. Urmând recomandările normelor SSM, firma noastră vă arată cum să utilizați corect aceste semne.

Aceasta înseamnă că toate semnele trebuie să folosească aceleași caracteristici de design, formulare, poziționare și culori pentru a asigura siguranța lucrătorilor și pentru a îndeplini standardele necesare.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Aceste semne de siguranță trebuie să aibă un scris clar, ușor de citit și de înțeles. SSM Motru recomandă să se folosească margini rotunjite și să fie fixate într-un mod care să nu prezinte alte pericole. O parte dintre semnele de siguranță trebuie folosite doar atâta timp cât este necesar și îndepărtate odată ce pericolul nu mai este prezent.

SSM Motru vă pune la dispoziție o mare varietate de semne și simboluri de siguranță, confecționate din materiale diverse, asigurându-vă regulile de amplasament, dar și consiliere pentru o utilizare eficientă.

Accesați pagina de contact a Magazinului cu produse SSM și alegeți articolele în funcție de nevoile companiei!