SSM Curtici

SSM CurticiSSM Curtici și-a construit reputația atât pe calitatea serviciilor sale, cât și pe cea a produselor sale excepționale. Echipa noastră de experți tehnici are mulți ani de experiență și înțelege pe deplin provocările pe care le reprezintă serviciile de securitate și sănătate în muncă de astăzi.

Obiectivele SSM Curtici pentru bunăstarea la locul de muncă

SSM Curtici oferă soluții de protecție împotriva incendiilor pentru sectorul construcțiilor. Proiectanții, managerii de instalații, antreprenorii și instalatorii găsesc la SSM Curtici atât produse cunoscute și recunoscute pentru nivelul de protecție, dar și suport tehnic din partea experților în domeniu.

Principiul fundamental al protecției împotriva incendiului, care este ansamblul de măsuri constructive care permit unei structuri să reziste singură la incendiu, este compartimentarea. Această metodă constă în împărțirea clădirii în mai multe încăperi, pentru a limita focul la unicul spațiu în care a izbucnit, pentru a asigura timpul necesar evacuării ocupanților.

Unele dintre locurile de muncă sunt unice, motiv pentru care echipa noastră de servicii este interesată în găsirea de soluții la problemele clienților noștri.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Curtici efectuează evaluarea riscurilor

SSM Curtici vorbește despre service în sensul cel mai larg, de la instruirea inițială a lucrătorilor, studiile de șantier, consilierea de proiectare și evaluarea riscurilor la fața locului, până la inspecții pentru a ne asigura că un proiect a fost realizat corect.

Pe termen lung, oferim și consiliere privind programele de formare și informare, dar și de autorizare a muncitorilor. Clienții, vechi și noi, pot beneficia de o gamă completă de opțiuni de instruire, oferindu-le încrederea că produsele noastre vor fi aplicate în mod corect pentru rezultate optime.

Protecția împotriva incendiilor unei clădiri necesită două tipuri de protecție: protecție activă împotriva incendiilor și protecție pasivă împotriva incendiilor. Prima se referă la detectarea și stingerea unui incendiu, a doua se referă la izolare. SSM Curtici vă explică de ce ambele măsuri de protecție sunt absolut necesare.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Curtici

Protecția activă la incendiu joacă un rol curativ și reprezintă toate sistemele de detectare și stingere a unui incendiu (detectoare, sprinklere, stingătoare, etc.). Prin urmare, scopul său este de a avertiza utilizatorii unui spațiu despre izbucnirea unui incendiu și de a acționa asupra acestuia prin intervenție automată sau umană.

Protecția pasivă împotriva incendiilor joacă un rol preventiv. Reprezintă toate măsurile constructive care permit unei structuri să reziste la incendiu pentru un timp dat (stabilite de reglementările referitoare la tipul de clădire).

SSM Curtici explică ce rol au aceste măsuri constructive:

  • Opriți progresia fumului.
  • Preveniți răspândirea flăcărilor.
  • Conține efectele termice asupra zonei dezastrului.
  • Menține stabilitatea la foc a elementelor structurale.

Aceste măsuri sunt numite pasive deoarece funcționează fără nicio intervenție umană sau aport extern de energie. Acestea urmăresc să permită evacuarea persoanelor și intervenția serviciilor de urgență, prin limitarea cât mai mult timp a incendiului în unicul spațiu în care a izbucnit.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Protecția pasivă împotriva incendiilor trebuie înțeleasă din proiectarea unei clădiri, atât de către autoritatea contractantă, cât și de către întreaga echipă de management a proiectului (arhitect, economist, birou proiectare inginerească, birou proiectare structurală, etc.).

SSM Curtici are experiență în protecția pasivă împotriva incendiilor, experții noștri sunt gata să vă ajute în proiectul dumneavoastră datorită gamei noastre complete de servicii de securitate și sănătate în muncă. Într-un proiect pasiv de protecție împotriva incendiilor, este important să se identifice cea mai bună soluție cu risc scăzut și rezistență optimă.

Aceste servicii sunt accesibile nu numai clienților noștri, ci și autorităților contractante, managerilor de proiect, economiștilor, birourilor de proiectare, etc. SSM Curtici îndeamnă firmele să beneficieze de o gamă completă de opțiuni de instruire, astfel încât protecția pasivă la incendiu să fie bine aleasă.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

SSM Curtici oferă module de pregătire tehnică în protecția pasivă împotriva incendiilor, și în special pe diferitele teme de compartimentare și etanșare împotriva incendiilor. În plus, față de aceste instruiri față în față, vă puteți înregistra la cursurile noastre online sau puteți vizualiza videoclipurile reluate ale sesiunilor anterioare de educație continuă.

Echipa noastră vă sta la dispoziție pentru a vă ajuta. Consilierii noștri de prevenire au cunoștințe extinse de gestionare a riscurilor pentru a vă ajuta să dezvoltați o strategie solidă de securitate.

Contactați experții echipei noastre de asistență, care vă stau la dispoziție pentru a vă consilia!