SSM Câmpulung Moldovenesc, Protecția Muncii Câmpulung Moldovenesc

SSM Câmpulung Moldovenesc, Protecția Muncii Câmpulung MoldovenescSSM Câmpulung Moldovenesc a demonstrat că riscul de accidente la locul de muncă este redus semnificativ atunci când sunt respectate toate reglementările de securitate și sănătate în muncă. Normele SSM cuprind regulile generale de întreținere, proiectare, instalare și securitate la incendiu.

SSM Câmpulung Moldovenesc vă acordă asistență în securitate și sănătate în muncă

Unitățile comerciale, industriale și rezidențiale sunt obligate să aibă la îndemână stingătoare și alte echipamente de protecție împotriva incendiilor prin Legea nr. 307/2006 privind prevenirea incendiilor.

Angajații companiilor trebuie să fie educați să utilizeze echipamentul de prevenire a incendiilor în mod corespunzător pentru a-l putea folosi în caz de urgență.

Cele patru variante principale ale acestui echipament sunt incluse în sesiunile de instruire și informare pe care SSM Câmpulung Moldovenesc le organizează pentru angajații companiilor:

  • Stingătoare de incendiu
  • Alarme detectoare de fum
  • Sisteme de stingere a incendiilor (sprinklere)
  • Alarme pentru detectarea monoxidului de carbon

SSM Câmpulung Moldovenesc sfătuiește angajatorii ca aceste echipamente să fie așezate lângă căile de acces, la înălțime, pe perete. Trageți știftul, îndreptați în jos, apăsați încet pârghia și dirijați dintr-o parte în alta, sunt pașii pentru utilizarea unui stingător.
Manusi Spuma Nitril CT HR

Siguranța la locul de muncă depinde de evaluarea riscurilor

Evaluarea riscului de incendiu are numeroase faze, iar SSM Câmpulung Moldovenesc le conturează aici:

  • Recunoașterea potențialelor amenințări de incendiu. Când se inspectează amănunțit o locație pentru pericole de incendiu, se ia în considerare triunghiul de incendiu.

-Cele trei componente care declanșează incendiile, o sursă de aprindere, o sursă de oxigen și o sursă de combustibil, sunt reprezentate într-un triunghi.

  • Identificarea persoanelor expuse pericolelor. Pentru a identifica cine este cel mai expus riscului pentru aceste incendii, angajatorul trebuie să fie conștient de componența generală a forței de muncă.

-Dar pentru a alege cea mai eficientă metodă de evacuare trebuie să țină cont și de orice vizitator sau client.

  • Evaluarea, eliminarea și reducerea riscurilor. SSM Câmpulung Moldovenesc ia măsuri de precauție pentru a reduce riscul de incendiu. Dacă eradicarea totală nu este posibilă, este necesară reducerea riscului.

-Prin evaluarea stării de funcționare a echipamentului de securitate la incendiu se realizează acest lucru.

Protecția Muncii Câmpulung Moldovenesc respectă regulile de siguranță în muncă

Toate întreprinderile sunt obligate să aibă la îndemână stingătoarele de incendiu. Aceste stingătoare trebuie să fie foarte vizibile, ușor accesibile, bine încărcate și inspectate periodic. Acestea servesc frecvent ca primă linie de apărare și sting incendiile, prevenind daune costisitoare și salvând vieți.

Echipamentele de prevenire incendii includ atât instrumente active, cum ar fi stingătoarele de incendiu și sprinklere, cât și instrumente pasive, cum ar fi ușile de incendiu, care împiedică răspândirea flăcărilor. Trebuie să existe o procedură controlată pentru a verifica frecvent funcționalitatea echipamentului.

Protecția Muncii Câmpulung Moldovenesc oferă servicii de instruire, planificare și evidență pentru evaluarea riscurilor. Când este identificat un risc, se fac note precise și data este înregistrată pentru utilizare ulterioară ca referință în analiza de risc.

Pașii pentru a rezolva problema sunt incluși în notele scrise în documentație. Tipul de strategie de evacuare care ar putea fi benefică pentru acea unitate este determinat cu ajutorul acestor informații.

Reglementările SSM, mai ușor de urmat cu ajutorul RSGE Câmpulung Moldovenesc

Examinarea planului de securitate la incendiu este un alt serviciu pe care compania noastră îl oferă. Orice unitate ar trebui să facă în mod obișnuit o evaluare a siguranței la incendiu.

Cu toate acestea, RSGE Câmpulung Moldovenesc realizează o nouă analiză de risc de fiecare dată când mediul sau activitățile de afaceri ale uzinei se schimbă. Sistemele de sprinklere pentru clădirile comerciale sunt esențiale pentru a evita decesele lucrătorilor și daunele materiale.

În timp ce sprinklerele sunt singura modalitate de a reduce fumul, flăcările și căldura, stingătoarele pot stinge incendii minore. Ele pot chiar să stingă complet un foc și să-l împiedice să se răspândească.

RSGE Câmpulung Moldovenesc sfătuiește instalarea de alarme de incendiu, deoarece acestea reduc la jumătate șansele de a muri într-un incendiu. Ele ar trebui să fie conectate astfel încât să poată detecta flăcările mocnite și să le stingă.

Asistență permanentă din partea SSM Câmpulung Moldovenesc

Conștientizarea capacității de reușită și pregătirea de care dați dovadă vă vor ajuta să decideți care este cea mai bună cale de acțiune în orice circumstanță dată.

Cerințele tehnice și prevederile pentru apărarea împotriva incendiilor trebuie să fie respectate atât de persoanele fizice, cât și de persoanele juridice în conformitate cu legislația împotriva incendiilor. Amenzi SSM sau dosare penale pot fi aplicate ca penalități pentru încălcarea acestor obligații.

Luați legătura cu SSM Câmpulung Moldovenesc, iar personalul nostru vă va ajuta să respectați legislația SSM, SU și PSI!