SSM BOTOSANI

Sănătate si Securitate in Muncă BOTOSANI (SSM BOTOSANI)

 

Securitatea și sănătatea în muncă Botosani (SSM Botosani), aduce beneficii atât pentru angajat, cât și pentru angajator. În trecut, angajatul era privit ca o piesă care creștea productivitatea muncii. O unealtă, sau un simplu mecanism care întreținea starea de eficiență. Astăzi relațiile dintre angajat și angajator s-au schimbat, iar protecția muncii reprezintă o parte importantă din conceptul managerial.

Din punctul de vedere al lucrătorilor, (SSM Botosani) presupune o sarcină obligatorie. Iar din punctul de vedere al angajatorului, o obligativitate legislativă. Aceasta are scopul de a asigura cele mai bune condiții pentru o muncă productivă. SSM Botosani ajută la ocrotirea lucrătorilor de incidente neplăcute, atât fizice cât si psihice în timpul sarcinii de muncă.

Legea privind securitatea și sănătatea în muncă (SSM Botosani) a fost adoptată pentru a asigura condiții de muncă sigure și sănătoase atît pentru bărbați, cît și pentru femeile care lucrează. Angajatorii au obligații legale de a asigura un loc de muncă sigur și sănătos pentru angajații lor în primă instanță. Prin sanatate si securitate in munca întelegem obiectivul legislativ prin care angajatorii trebuie sa il aibe.

Drepturile angajaților Botosani :

• anunță angajatorul despre orice îngrijorare cu privire la sănătatea și siguranța la locul de muncă;
• părăsesc zona de lucru dacă există îngrijorări rezonabile cu privire la siguranta lor;
• contactează autoritatea competentă dacă angajatorul refuză să se adreseze preocuparii lor;
• riscurile pentru sănătate și siguranță controlate corespunzător;

Pentru alte informatii contactați-ne acum!