SSM ALBA IULIA

Securitate si Sanatate in Munca Alba Iulia (SSM ALBA IULIA)

Securitatea si sănătatea în muncă ALBA IULIA (SSM ALBA IULIA), este ansamblul de activități ce are ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfășurarea procesului de muncă.

Ex: formarea și instruirea corectă a lucrătorilor, securitatea locului unde își desfășoară activitatea, procesul de apărare și protecție (prin folosirea echipamentului de protectie adecvat), protejarea vieții atît fizice cît și psihice a acestora.

Din punctul de vedere al lucrătorilor, SSM ALBA IULIA presupune o sarcină obligatorie. Totodată, d.p.d.v al angajatorului, o obligativitate legislativă. Aceștia au dreptul la sanatate si siguranta.

De asemenea, scopul principal este de a asigura cele mai bune condiții pentru o muncă productivă. SSM ALBA IULIA ajută la prevenirea lucrătorilor de incidente neplăcute, atât fizice cât si psihice în timpul sarcinii de muncă.

SSM ALBA IULIA

SSM ALBA IULIA  are ca scop implementarea unor strategii și reglementări pentru prevenirea bolilor și a accidentelor la locul de muncă. Domeniul de aplicare este larg, cuprinzând o mare varietate de discipline.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!