ISCIR – RSVTI Zarnesti

iscir zarnesti rsvti zarnesti
iscir zarnesti rsvti zarnesti

Copiii sunt cei mai predispusi la accidentari cand vine vorba de ascensoare si scari rulante. Una dintre solutiile de prevenire a acestor accidentari este verificarea periodica RSVTI Zarnesti de catre un specialist autorizat ISCIR Zarnesti.

Cum putem preveni accidentele copiilor in lifturi si scari rulante ISCIR Zarnesti

Anterior am vorbit despre riscurile de securitate din ascensoare si scari rulante atunci cand vine vorba de varstnici. Click AICI pentru mai multe informatii.

Copiii insa sunt un alt grup vulnerabil atunci cand vine vorba de incidente care implica ascensoare si scari rulante. In fiecare an, mii de copii sunt internati la spital din cauza ranilor la lifturi sau la scari rulante.

Pe aceasta pagina, vom trece peste aceste tipuri de accidente in detaliu. Va vom spune, de asemenea, despre mai multe strategii de prevenire a acestor accidente pe care le puteti implementa pentru a va mentine copiii in siguranta in lift sau scari rulante ISCIR Zarnesti.

Leziuni frecvente si cauze ale leziunilor

Multi copii sunt prea mici pentru a utiliza corect lifturile si scarile rulante ISCIR Zarnesti. Copiilor cu varsta sub cinci ani le lipseste adesea puterea, coordonarea si echilibrul pentru a utiliza in siguranta scara rulanta sau liftul.

Se lupta cu aceleasi probleme cu care se confrunta multi oameni in varsta, mai ales cand vine vorba de lipsa de coordonare si echilibru intr-o masina in miscare, intrarea si iesirea scarilor rulante sau intrarea si iesirea dintr-un lift.

Un alt punct important este ca multi copii pot vedea alte persoane folosind scarile rulante sau lifturile in mod necorespunzator si pot incerca sa imite acest comportament. De exemplu, pot vedea alte persoane care stau in usile liftului atunci cand ascensorul se inchide, pot vedea oameni care alerga in si din lift sau sarind in lift ISCIR Zarnesti.

S-ar putea sa vada oameni alergand pe scara rulanta, incercand sa coboare pe scara rulanta si invers, sau sa vada oameni alunecand deasupra balustradelor.

Toate acestea sunt comportamente periculoase, dar copiii pot fi tentati sa imite aceste miscari. Astfel, pot aluneca si cadea, vanatai, zgaria parti ale corpului si chiar rupe partile corpului.

Prevenirea leziunilor

Cel mai bun mod de prevenire a ranilor, precum cele enumerate mai sus, este sa va asigurati ca copiii sunt supravegheati in mod corespunzator atunci cand folosesc liftul sau scara rulanta. Asigurati-va ca sunt invatati utilizarea corecta a acestor dispozitive si avertizati-le impotriva utilizarii necorespunzatoare.

Este deosebit de important sa observati copiii cand intra sau ies din lift sau scara rulanta. In acest timp, apar multe rani. Da un exemplu bun copilului tau si evita orice miscare potential periculoasa pe sau in apropierea acestor dispozitive. Puteti chiar sa va tineti copiii daca nu credeti ca sunt pregatiti sa foloseasca singur liftul sau scara rulanta.

Multe dintre ranile enumerate pe aceasta pagina sunt evitabile, dar ce ramane cu ranile care nu pot fi evitate?

Cum ramane cu ranile care rezulta din echipamente defecte sau intretinere deficitara?

Aceste leziuni nu sunt vina ta si nu sunt vina copilului tau. In schimb, acestea sunt probabil culpa echipei de service, a proprietarului sau a producatorului acestor dispozitive. De aceea aveti de verificari amanuntite conform legii ISCIR Zarnesti.

Specialistii nostri RSVTI Zarnesti (Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor) va pun la dispozitie servicii de calitate si consultanta in domeniul ISCIR  Zarnesti (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat).

De asemenea va putem indruma in domeniul SSM-PSI prin servicii care sunt in conformitate cu legile 319/2006 pentru Securitate si Sanatate in Munca si 307/2006 pentru Situatii de Urgenta.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.