ISCIR – RSVTI Vidra

iscir vidra rsvti vidra
iscir vidra rsvti vidra

Pentru ca vizitatorii parcului de distractii sa fie in siguranta si sa aiba o experienta placuta, echipamentele trebuie verificate, intretinute si reparate de catre un specialist RSVTI Vidra autorizat ISCIR Vidra.

Parcurile de distractii grozave precum Hershey Pak si Kennywood atrag turistii cu plimbari concepute pentru a emotiona si a ingrozi.

Dar, in timp ce coastele montane mari, precum Sidewinder si Skyrush, par nesigure, un studiu din 2013 a constatat ca aceste plimbari sunt relativ sigure. Sunt plimbari mai mici – vagoane de protectie, mini-trenuri, carucioare si coastere – cel mai probabil sa provoace daune.

Studiul a fost realizat de Centrul de Cercetare si Politica a Vatamarilor de la Spitalul National pentru Copii din Columbus, Ohio.

Oamenii de stiinta au cautat rapoarte de accidente depuse la Comisia SUA pentru siguranta produselor de consum in perioada 1990-2010. In acest timp, peste 93.000 de copii au fost tratati in salile de urgenta ale spitalului pentru leziuni la volan.

Oamenii de stiinta au descoperit ca caruselele erau cele mai periculoase plimbari, provocand mai mult de 20% din daune. Ruterele au reprezentat 10 la suta din raniti, iar masinile de protectie pentru patru la suta.

Aproape o treime din accidentarile parcului de distractii au fost cauzate de caderi. Alte cauze ale ranirii includ defectarea mecanica, lipsa echipamentelor de siguranta si eroarea operatorului.

Majoritatea victimelor accidentelor din parcurile de distractii sunt copii. Jumatate au sub cinci ani. Va puteti ajuta sa va protejati pe dvs. si pe copilul dvs. impotriva ranilor la plimbarile de distractie urmand aceste sfaturi de siguranta din Legea Ostroff.

Cinci moduri de a preveni ranirea la parcurile de distractii ISCIR Vidra

  • Urmeaza regulile. Multe plimbari au restrictii de varsta, greutate sau inaltime. Copiii prea mici sau prea mari ar putea sa nu fie in siguranta in timp ce conduc.
  • Asculta sfaturile. Stim ca este greu pentru copii sa asculte cand sunt entuziasmati.
  • Asigurati-va ca copilul dumneavoastra respecta instructiunile operatorului atunci cand intra si iese. Amintiti-va copilului sa pastreze mainile si picioarele in carucior. Daca copilul dvs. nu poate respecta regulile, nu-l lasati sa se plimbe.
  • Inchide-te. Folositi intotdeauna centurile de siguranta sau bare de siguranta furnizate.
  • Nu permiteti copilului dumneavoastra sa faca o plimbare cu dispozitivele de siguranta lipsa sau deteriorate.
  • Cauta scaune captusite. Copilul dvs. este mai susceptibil de a fi ranit atunci cand conduceti cu scaune dure, neacoperite.
  • Crede in instinctele tale. Daca calatoria pare nesigura, sariti peste ea.

Parcul de distractii ISCIR Vidra

Respectarea regulilor de siguranta este importanta, dar parcurile de distractii si carnavalurile au, de asemenea, o responsabilitate fata de vizitatori. Parcurile ISCIR Vidra trebuie sa se asigure ca toate plimbarile sunt in conditii de siguranta si sunt echipate cu echipamentul de siguranta necesar.

Operatorii care conduc vehiculele trebuie sa fie capabili sa recunoasca potentialele pericole si sa ia masuri pentru prevenirea accidentelor.

Gasiti zona potrivita pentru joaca

Locurile de joaca ISCIR Vidra au, de obicei, structuri destinate copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 si 5 pana la 12 ani. Cu toate acestea, acestea nu sunt intotdeauna grupate pe categorii de varsta sau separate de o poarta. Daca copilul tau incepe sa se joace intr-un loc prea avansat pentru el, ghideaza-l cu usurinta unde ii apartine.

Daca incearca sa se intoarca, spuneti: „Putem juca aici sau putem veni acasa. Ce ai vrea sa faci? ” Inainte de a-i permite copilului sa foloseasca aparatul, scuturati-l pentru a va asigura ca nu zdranganeste, verificati daca exista piese rupte, verificati lemnul pentru aschii si cautati butoane care ar putea prinde imbracamintea.

In fiecare an, mai mult de 200.000 de copii sunt tratati in camera de urgenta pentru raniri la locul de joaca, adesea din cauza constructiei defectuoase.

Nu va grabiti

Chiar si echipamentul pentru copii mici nu poate fi potrivit pentru un copil de un an. Evitati sa jucati in jungla care are mai mult de 4 picioare; Copilul dvs. poate folosi versiunea mini, care are pasi si balustrade joase. Nu au inca forta superioara a corpului pentru a atarna de lucruri, asa ca sariti scarile.

Cautati un tobogan mic cu o panta usoara si tineti trunchiul copilului in timp ce coboara. Nu alunecati in jos cu ele pe poala, ceea ce creste riscul de a va rupe piciorul. Ramaneti cu leagane de galeata prietenoase copiilor pana cand copilul dumneavoastra are 3 ani.

Copilul dvs. poate fi curios cu privire la o cutie de nisip, dar continutul acesteia poate fi destul de neplacut, iar animalele de companie o pot folosi ca o cutie de gunoi.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.