ISCIR – RSVTI Turda

iscir turda rsvti turda
iscir turda rsvti turda

Ascensoarele articulate si ascensoarele cu brat telescopic necesita verificari si mentenanta conform cerintelor ISCIR Turda de catre un specialist RSVTI Turda. Contactati-ne pentru o oferta ISCIR Turda – RSVTI Turda.

Ascensoare articulate si Ascensoare cu brat telescopic ISCIR Turda: Care este diferenta?

Ascensorul cu brat articulat

Un ascensor cu brat articulat are sectiuni care se indoaie, facand posibil ca platforma sa urce si sa depaseasca obstacolele.

Masina este capabila sa deplaseze sectiuni ale ascensorului independent, facand posibil ca operatorii sa intre in zone de lucru care ar fi in mod normal mai greu accesibile. Din acest motiv, elevatoarele cu brat articulat functioneaza bine in aer liber in locuri inguste sau in zone cu obstacole.

Ascensorul cu brat telescopic

Elevatoarele telescopice cu brat sunt, de asemenea, platforme de lucru aeriene. Spre deosebire de ascensoare cu brat articulat, cu toate acestea, sectiunile bratului de pe aceasta masina se extind in sus si in sus.

Deoarece sectiunea mai mare este dreapta si bratul nu se compacteaza, bratul telescopic are nevoie de spatiu pentru a se deplasa. Masina foloseste hidraulica pentru a extinde sau introduce doua sectiuni principale, ceea ce face ca bratul telescopic sa fie ridicat foarte stabil.

Lucrul in zone aglomerate si stramte

Atunci cand decideti care ascensor cu brat este cea mai buna alegere de inchiriat, trebuie sa va ganditi daca il veti folosi intr-o zona cu multe alte obiecte. Daca aveti o zona de lucru aglomerata si stransa, veti dori sa alegeti un brat articulat.

Daca zona pe care o veti utiliza ascensorul cu brat ISCIR Turda este o zona deschisa cu mult spatiu pentru a va deplasa, totusi, oricare dintre ascensoare va functiona. Daca acesta este cazul, atunci veti dori sa va uitati la alti factori inainte de a decide care dintre acestia ar fi mai bun pentru locul de munca.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Turda.

Lucrul in interior / exterior

Trebuie sa va ganditi daca veti utiliza liftul cu brat ISCIR Turda in interior, exterior sau ambele. Daca intentionati sa il utilizati in interior, cel mai bun pariu este un ridicator cu brat articulat.

Impiedica utilizarea schelelor sau a scarilor, care pot fi instabile si pur si simplu nu sunt o optiune pentru anumite inaltimi. Desigur, oricare dintre ele poate lucra afara, astfel incat ea insasi nu este o problema.

Daca va ganditi sa inchiriati un ascensor cu brat pentru un loc de munca in interior, veti dori, de asemenea, sa luati in considerare puterea sau sursa de combustibil pentru ascensorul cu brat. Masinile electrice nu au emisii, ceea ce le face cea mai buna alegere pentru spatiile interioare care nu au o ventilatie buna.

O alta optiune este un elevator cu brat cu doua combustibili care poate arde propan sau benzina prin rotirea unui comutator. Acest lift cu brat va permite sa utilizati benzina atunci cand este in aer liber si sa comutati la propan – care emite mai putine emisii – cand il mutati in interior.

Versatilitate / Dexteritate

O intrebare buna pe care ti-o pui este pentru ce vei folosi liftul cu brat. Dupa cum sa mentionat mai sus, bratul telescopic este stabil. Din acest motiv, puteti atinge inaltimi mai mari cu un brat telescopic si aveti in continuare stabilitate.

Aceasta masina este, de asemenea, excelenta pentru miscarea materialelor de lucru, cum ar fi consumabilele pentru acoperisuri, atunci cand trebuie sa ridicati aceste materiale intr-un loc inalt si sa le stivati. In plus, functioneaza bine pe teren accidentat.

Daca aveti nevoie de ceva care sa se deplaseze cu usurinta peste obstacole si care sa aiba flexibilitate in ceea ce priveste pozitionarea, un brat articulat este o optiune mai buna pentru dvs. Puteti pozitiona bratul si faceti ajustari pentru a va asigura ca sunteti in locul potrivit pentru a lucra la serviciu.

Aceasta flexibilitate este unul dintre motivele pentru care este mai probabil sa vedeti un brat articulat pentru fixarea liniilor electrice; operatorul poate regla bratul dupa cum este necesar pentru lucrari mai exacte.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.