ISCIR – RSVTI Tecuci

iscir tecuci rsvti tecuci
iscir tecuci rsvti tecuci

Elementele de legare şi prindere a sarcinii utilizate la instalatiile de ridicate si instalatiile de transport trebuie obligatoriu verificate conform legii ISCIR Tecuci de catre un specialist RSVTI Tecuci.

Macarale cu brat de perete ISCIR Tecuci

Macaralele cu brat de perete asigura o miscare laterala lunga a materialelor, fara a ocupa spatiul de podea sau a interfera cu macaralele mari. Macaralele cu brat de perete pot servi pentru mai multe statii de lucru aliniate in acelasi timp cu capacitati de pana la 5 tone si lungimea bratului de pana la 10 m.

Lungimea pistei nu are nicio limitare. Poate acoperi cat mai multa suprafata pe cat ai nevoie si ceea ce ti-ai cerut sa faci este sa intinzi lungimea pistei cu o mica investitie. In calitate de furnizori de macarale cu brat de perete, va putem ajuta sa alegeti cele mai potrivite macarale in functie de conditiile dvs. de lucru.

In multe situatii, va fi, fara indoiala, cea mai rentabila. Productivitatea generala a plantelor poate fi marita prin manipularea rapida a ascensoarelor mai mici. Operatiunea este usoara, precisa, rapida si eficienta. De asemenea, putem oferi solutii personalizate proiectate special pentru a satisface nevoile dvs. de productie si specificatiile cladiri.

Specialistii nostrii va pot oferi cele mai bune sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti cele mai potrivite si mai economice macarale cu brat de perete, in functie de cerintele de lucru. Performanta perfecta este rezultatul unei selectii adecvate a macaralei.

Fabrica noastra ofera un set complet de servicii de la furnizarea de sfaturi si indrumari, furnizarea de servicii RSVTI Tecuci – ISCIR Tecuci. Specialistii nostrii nu vor pleca pana cand echipamentul nu este inspectat si verificat perfect conform legii.

Uneori, macaraua dvs. ISCIR Tecuci nu este la fel de eficienta pe cat aveti nevoie. In aceasta situatie, ceea ce aveti nevoie nu este o macara complet noua, ci doar actualizati-o.

Capacitatea de a produce piese de schimb pentru macara este de asemenea foarte puternica in piata. Accesoriile macaralei sunt verificate obligatoriu pentru a va desfasura activitatea in siguranta.

Asa cum roata macaralei este cea mai vulnerabila parte a unitatii de deplasare, tambururile de franghie sunt, de asemenea, o parte vulnerabila in partea de ridicare datorita uzurii indelungate a canelurilor. In plus, atunci cand tamburul franghiei este uzat, franghia va fi uzata rapid, ceea ce este foarte periculos.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Tecuci.

Intre timp, inlocuirea tamburului de franghie este mai complexa decat cea a rotii macaralei. Trebuie sa dezasamblati intreaga unitate de ridicare, inclusiv motoarele de ridicare, frana si cablul de sarma, impreuna cu carligul (apucatorul sau alt cuier va fi mai suparator). Deci, tamburi de franghie de inalta calitate inseamna foarte mult pentru dvs.

Ca sa va spun adevarul, nu este nimic special in tobele de franghie de la DGCRANE. Tot ceea ce putem face este doar, folosind materialul de calitate, fabricarea tamburului exact in functie de tehnologia de procesare adecvata si asigurarea unei calitati fine si stab.

In DGCRANE, exista in principal doua tipuri de franghie: tambur de franghie din fonta, tambur de franghie din otel. (Uneori, pentru tamburul cu diametru mic, folosim tubul de otel fara sudura). In general vorbind, fonta are proprietatea de autolubrificare si este mai confortabila pentru cablul de sarma.

In timp ce, tamburul de franghie cu placa este mai potrivit pentru tamburul de franghie cu diametru mare. Pentru tambur cu diametru mare, formarea turnarii este mai complexa, iar greutatea mare este, de asemenea, o alta problema.

Ce tip este cel mai potrivit pentru dvs. depinde de situatia dvs. de lucru. Desigur, inginerii nostri sunt intotdeauna pregatiti pentru dvs. atunci cand ati intampinat aceasta intrebare. La export, datorita specificatiilor diferite, un tambur de franghie personalizat este cel mai obisnuit lucru. Acum, aceasta este capacitatea de productie pe care o putem oferi.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.