ISCIR – RSVTI Stefanestii de Jos

iscir stefanestii de jos rsvti stefanestii de jos
iscir stefanestii de jos rsvti stefanestii de jos

Mentenanta si verificarile tehnice periodice RSVTI Stefanestii de Jos pot imbunatati experienta toboganelor cu apa ISCIR Stefanestii de Jos si pot preveni eventualele accidente. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Stefanestii de Jos – RSVTI Stefanestii de Jos.

Inspectii zilnice ISCIR Stefanestii de Jos

Inspectiile zilnice ale toboganului de apa sunt un element important pentru mentinerea investitiei, precum si asigurarea sigurantei. In fiecare zi, inainte de a utiliza diapozitivul, proprietarul casei ar trebui sa inspecteze diapozitivul.

Inspectia ar trebui sa includa, printre altele, verificarea:

  • Obstacolelor in calea derapajului
  • Fisurilor, cioburilor sau veziculelor pe suprafata glisanta
  • Petelor rugoase pe articulatii sau fisuri
  • Etansarilor sau conexiunilor cu scurgeri
  • Miscarii excesive a jgheabului
  • Deschiderii rosturilor
  • Nivelului static al apei in zona piscinei
  • Calitatii apei

Ca o inspectie finala a toboganului de la piscina, proprietarul casei ar trebui sa faca prima plimbare cu toboganul de apa. Daca vreunul dintre punctele de mai sus se gaseste in timpul controlului zilnic, acesta trebuie tratat imediat.

Inspectie / intretinere de rutina ISCIR Stefanestii de Jos

Toboganele noastre de apa sunt proiectate in asa fel incat sa necesite putina intretinere. Cu toate acestea, va recomandam inspectia de rutina si intretinerea periodica pentru a prelungi durata de viata a investitiei dvs.

Intretinerea corecta este cheia pentru prelungirea duratei de viata a toboganului si pentru a va bucura de ea timp de multi ani! Sectiunile dvs. din fibra de sticla sunt foarte asemanatoare cu masina dvs. noua in ceea ce priveste expunerea la elemente si vreme.

Nu trebuie sa fie revopsite sau sigilate, dar trebuie spalate, ceruite si reparate in mod obisnuit pentru a-si mentine stralucirea originala. Mai jos sunt cateva dintre recomandarile noastre pentru pastrarea sectiunilor din fibra de sticla aratand cat mai bine posibil.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Stefanestii de Jos.

Cum sa ai grija de tobogan?

Spalati lunar sau mai frecvent, daca este necesar. Spalati cu un sapun usor, cum ar fi sapun de vase; evitati utilizarea unor produse de curatare alcaline puternice sau abrazive.
Ceara sectiunile jgheabului cel putin de doua ori in timpul sezonului de lucru cu o ceara de pasta de buna calitate destinata suprafetelor gelcoat.

Curatarea de primavara

Curatarea corecta a unui tobogan de apa in toamna este „Intretinerea preventiva” la maxim! Luarea de masuri pentru prevenirea problemelor de pornire si a cheltuielilor inutile in primavara viitoare este timpul cu intelepciune.

Deoarece Paradisul Paradisului este realizat in principal din fibra de sticla, este important ca piesele din fibra de sticla sa fie spalate si apoi ceruite inainte de sfarsitul sezonului. Spalati cu un sapun usor, cum ar fi sapun de vase.

Evitati sa folositi produse de curatare alcaline puternice sau abrazive. Ungeti sectiunile jgheabului cu ceara de buna calitate sub forma de pasta destinata suprafetelor gelcoat.

Intretinerea diapozitivului

Curatare: Cand exista o pata pe suprafata lamelei, utilizati o perie moale cu par si detergent neutru pentru a curata praful, grasimea si protectia solara de pe lama. In cazul petelor care nu pot fi indepartate, acestea pot fi reparate cu lac sau ceara de lac dupa lustruire.

Ceara: fibra de sticla ar trebui sa fie ceruita cu ceara de inalta calitate cel putin de doua ori pe an. In general, petele negre si zonele decolorate trebuie lustruite pana la stralucirea originala cu un stralucitor de buna calitate inainte de epilarea cu ceara. Cearea poate preveni decolorarea de la expunerea prelungita la lumina ultravioleta. Cu cat suprafata este cerata mai des, cu atat dureaza mai mult.

Este important sa ne amintim ca trebuie sa fim foarte atenti atunci cand folosim instrumente precum lustruirea pentru a evita supraincalzirea suprafetei. Supraincalzirea lustruitului poate provoca formarea de particule asemanatoare nisipului pe suprafata alunecarii, provocand vezicule si dungi. Necesita revopsire.

Reparare: Utilizarea normala poate provoca, de asemenea, resturi si fisuri pe ghidajul din fibra de sticla. Reparatia trebuie efectuata cu ajutorul lipiciului de sticla calificat.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.