ISCIR – RSVTI Petrachioaia

iscir petrachioaia rsvti petrachioaia
iscir petrachioaia rsvti petrachioaia

Toate instalatiile si echipamentele montate si utilizate in cadrul parcurilor de distractii si a spatiilor de joaca trebuie supuse obligatoriu verificarilor periodice RSVTI Petrachioaia conform legii ISCIR Petrachioaia.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Petrachioaia – RSVTI Petrachioaia.

Carusele ISCIR Petrachioaia

Industria divertismentului a cazut intr-o dilema bizara de marketing si imagine. Pe de o parte, doreste sa atraga adrenalisti pentru a calatori in cele mai noi, mai mari si mai proaste plimbari in parcul de distractii si parcurile tematice.

Pentru a atrage in cautarea de emotii, parcurile isi inconjoara cu nerabdare coastele montate pe jos, ca aventuri extreme care provoaca teroare si teroare cu nume precum „Fear Flight”, „Scream”, „Mind Erase” si „Lethal Weapon”.

Parcurile de distractii au, de asemenea, un fel de cursa de inarmari. Incearca in mod obisnuit sa se depaseasca reciproc si sa genereze zumzet si zgomot construind noi plimbari si pozitionandu-le ca cele mai rapide montane russe sau cele mai inalte montane russe. Ideea este de a face ca impulsurile sa curga si de portile de intrare sa faca clic.

Industria, pe de alta parte, doreste sa-i linisteasca pe parcatori ca, in ciuda numelor salbatice, a inaltimilor paroase, a vitezei nebunesti si a acrobatiilor rasucite, plimbarile cu fiori sunt de fapt destul de sigure si inofensive. Pericolul este doar o iluzie. Sau este? Cat de sigure sunt roller-coastere si alte plimbari palpitante?

Pericole in carusel ISCIR Petrachioaia

De fiecare data cand apare un incident intr-un parc, indiferent daca are ca rezultat o singura accidentare sau nu, acesta tinde sa genereze publicitate si atentie excesive. Acest lucru se datoreaza partial faptului ca incidentele cu roller-coastere si plimbari afecteaza cele mai grave temeri ale noastre (care, asa cum confirma numele rusilor, fac parte din atractivitatea lor).

Datorita factorului de frica, mass-media are tendinta de a senzationaliza incidentele din parc. Acest lucru poate determina publicul sa creada ca accidentele si ranile din parcuri sunt obisnuite si ca roller-coastere si alte plimbari cu fiori sunt periculoase. Cu toate acestea, ca si accidentele feroviare si aeriene, hype-ul nu se potriveste cu faptele.

Concluzie: coastele cu role si plimbarile cu fiori la parcurile de distractii si la targuri sunt extrem de sigure. In ciuda reputatiei sale periculoase, nu este nimic de temut atunci cand calaresti pe roller coaster.

Parcurile de distractii sunt mult mai sigure decat alte forme de recreere
Grupul comercial Asociatia Internationala a Parcurilor de Distractii si Atractii estimeaza ca 369 de milioane de oameni au vizitat 383 de parcuri in 2017 in Statele Unite si Canada si au facut aproximativ 1,7 miliarde de calatorii.

Potrivit unui raport intocmit de Consiliul National de Securitate, sansele de a suferi o vatamare grava in parc in 2017 au fost de aproximativ 1 din 17 milioane. Sansa de a fi lovit de fulgere? 1 din 775 000. Si sansele de a va rani intr-un accident de masina sau in timpul mersului sunt chiar mai mari.

De fapt, cea mai periculoasa plimbare pe care o puteti face intr-o zi intr-un parc de distractii este sa va conduceti masina inspre si dinspre parc.

In 2015, Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi a raportat 37.133 de decese pe drumurile SUA.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Petrachioaia.

Iata cateva alte statistici si informatii care ajuta la punerea sigurantei parcului in context:

Potrivit Asociatiei Nationale a Produselor Sportive, ratele de accidentare pentru golf, biliard, pescuit si camping sunt mai mari decat cele pentru plimbarile de distractie. In 2013, au existat 912 raniti la un milion de patinatori in linie si 799 raniti la un milion de jucatori de baschet.

Comparativ cu experienta astronautilor sau a pilotilor de vanatoare in fortele persistente, fortele de coasta ale fortelor G sunt scurte. In timp ce inaltimile si viteza monturilor montane au crescut, valorile de acceleratie si congestie au ramas relativ constante si in limite acceptabile.

Potrivit cercetarilor, lovirea unei perne sau caderea pe un covor de exercitii poate provoca o supraincarcare mult mai mare decat mersul pe un roller coaster ISCIR Petrachioaia.

Toate acestea fac ca aceste cozi sa fie incredibil de sigure. In timp ce dezastrele care se intampla sunt bine mediatizate, nu lasati acest lucru sa va opreasca sa nu mai faceti o plimbare.

Acum, ca stii ca este in siguranta, poti incepe sa iti planifici urmatoarea calatorie in parcul de distractii ISCIR Petrachioaia. Indiferent daca doriti sa experimentati primele 10 cele mai rapide montane russe din lume sau doriti sa verificati cateva plimbari clasice pe lista, va oferim acoperire.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.