ISCIR – RSVTI Orsova

iscir orsova rsvti orsova
iscir orsova rsvti orsova

Exista multe industrii care depind de capacitatea de a muta eficient produsele si materialele intr-un depozit pentru transport, depozitare si alte scopuri. Una dintre solutii ar fi achizitionarea unui stivuitor ISCIR Orsova – RSVTI Orsova.

Cum ne ajuta stivutorul ISCIR Orsova

Orice ineficienta sau intrerupere a miscarii materialelor poate scadea productivitatea unei companii si poate afecta rezultatul final al acesteia. Acest lucru face ca este extrem de important nu numai sa existe un sistem bun pentru a muta materialele in mod eficient, ci si sa avem echipamente de calitate si de incredere pentru a face treaba.

Una dintre cele mai importante piese de echipamente folosite pentru a muta materiale intr-o gama larga de setari de la fabrici si depozite pana la magazine de vanzare cu amanuntul este stivuitorul.

Stivuitoarele sunt folosite pentru deplasarea materialelor in multe industrii si sunt cruciale pentru finalizarea operatiunilor importante in cadrul unei afaceri. Companiile mai mari au flote intregi de stivuitoare ISCIR Orsova de care depind zilnic pentru a asigura eficienta maxima a miscarii materialelor.

Stivuitoarele sunt piese complexe de echipamente care sunt alcatuite din multe componente si aceste componente ale stivuitoarelor sunt ele insele formate din piese precum rulmenti, lanturi si pinioane.

Contactati-ne acum pentru achizitionarea de echipamente PSI.

Este foarte important ca operatorii de stivuitoare ISCIR Orsova, supraveghetorii si chiar proprietarii de afaceri sa fie familiarizati cu diferitele componente si parti ale unui stivuitor. Acest ghid explica diferitele componente ale stivuitorului, inclusiv scopul fiecaruia si modul in care functioneaza.

Componentele esentiale ale unui stivuitor ISCIR Orsova

Cadru pentru stivuitor

Cadrul de camion al unui stivuitor este ca sasiul unei masini, este cadrul metalic de care sunt atasate multe dintre componentele majore ale stivuitorului, inclusiv rotile si osiile, motorul, catargul, contragreutatea si aparatoarea deasupra capului. La unele stivuitoare, rezervoarele pentru combustibil sau fluide hidraulice sunt incorporate in cadrul camionului.

Contragreutate

Contragreutatea este o greutate pe partea din spate a stivuitorului ISCIR Orsova instalata in cadrul camionului. Scopul sau este de a contrabalansa greutatea incarcaturii ridicate sau transportate de stivuitor pentru a o mentine stabila si pentru a preveni rasturnarea.

Contragreutatea este proiectata numai pentru a contrabalansa capacitatea maxima de transport prevazuta. Este important ca operatorii de stivuitoare sa cunoasca capacitatea maxima de transport pentru a preveni accidentele grave.

Cabina operatorului

Cabina operatorului este zona in care soferul stivuitorului ISCIR Orsova sta pentru a opera echipamentul. Cabinele includ, in general, volan, pedale de frana si acceleratie, parghii pentru controlul furcilor si catargului si un tablou de bord cu manometre.

La unele stivuitoare, cabina va avea un scaun pentru operator, in timp ce altele sunt proiectate pentru ca operatorul sa stea in picioare. Sistemul de directie din cadrul unui stivuitor utilizeaza de obicei un cilindru hidraulic de directie si roteste axul din spate in timp ce pivoteaza pe anvelopele din fata.

Parghiile care se gasesc in cabinele operatorului includ de obicei:

Parghie de inclinare: folosita pentru a regla unghiul furcilor.
Parghie de ridicare: folosita pentru a ridica furcile in sus si in jos.
Maneta de schimbare laterala: folosita pentru deplasarea caruciorului pe orizontala.

Aparatoarea de deasupra capului este o extensie a cabinei operatorului care sustine un acoperis metalic deasupra capului operatorului. La unele stivuitoare ISCIR Orsova, cabinele pot fi inchise si includ incalzire si racire.

Sursa de putere

Stivuitoarele au doua surse principale de putere: un motor cu ardere interna sau, in cazul stivuitoarelor electrice, un motor electric alimentat de o baterie sau celule de combustibil. Stivuitoarele ISCIR Orsova cu motoare cu ardere interna pot functiona cu benzina, gaz GPL, GNC sau motorina.

Aceste motoare sunt similare cu motoarele cu ardere din masini, injectand combustibil lichid si aer intr-un cilindru cu un piston care este alimentat de un arbore cotit. O bujie initiaza explozia care impinge pistonul in jos in cilindru, iar energia descendenta este convertita in energie mecanica pentru a alimenta stivuitorul.

Motoarele cu ardere a stivuitoarelor sunt alcatuite din multe componente interne, inclusiv lanturi, angrenaje si rulmenti care il mentin sa functioneze corect.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.