ISCIR – RSVTI Oradea

iscir oradea rsvti oradea
iscir oradea rsvti oradea

Un lift rezidential poate fi un plus valoros pentru o casa. Va poate ajuta sa va deplasati mai usor intre etaje. Insa orice ascensor are nevoie de verificari tehnice periodice RSVTI Oradea – ISCIR Oradea.

Poate fi de mare ajutor daca ai acasa o persoana cu dizabilitati sau in varsta. Oricat de convenabil este, un lift vine cu multe probleme de siguranta. Asigurati-va ca urmati toate sfaturile esentiale de siguranta pentru a va asigura ca beneficiati intotdeauna de utilizarea liftului.

Lifturi rezidentiale ISCIR Oradea

Cel mai important sfat de siguranta este sa va asigurati ca liftul dumneavoastra este instalat corect. Investeste intr-un lift ISCIR Oradea de inalta calitate, care dureaza mai mult si functioneaza fiabil. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca ar trebui sa alegeti un antreprenor de lift cu experienta si cu licenta completa.

Unele dintre caracteristicile critice ale unui lift ISCIR Oradea instalat corect includ urmatoarele: Ar trebui sa aiba trepte joase, Ar trebui sa existe o podea anti-alunecare, Fara buza pentru a permite intrarea/iesirea usoara, Usile trebuie sa respecte codul, Ar trebui sa existe bare de prindere incorporate, Baterii reincarcabile sau sursa alternativa de alimentare in cazul unei pene de current.

Verificari periodice, mentenanta si intretinere a lifturilor

Antreprenorul ar trebui sa ofere, de asemenea, servicii de intretinere pentru a se asigura ca liftul dumneavoastra ramane in stare buna. Alegeti un antreprenor care se afla aproape, astfel incat sa poata trimite un specialist in intretinere in scurt timp.

  • Asigurati-va ca accesati intotdeauna liftul cu atentie. Orice lipsa de atentie poate insemna caderi si rani. Urmati aceste sfaturi de siguranta atunci cand utilizati liftul: Urmareste-ti pasii cand intri.
  • Acest lucru va va impiedica sa va impiedicati si sa cadeti, Odata intrat in lift ISCIR Oradea, stai departe de usi. Tineti-va intotdeauna de balustrada cand sunteti inauntru. Iesiti din lift numai cand usile sunt complet deschise.
  • Asigurati-va ca liftul si podeaua se aliniaza corect de fiecare data. Puteti asigura acest lucru urmarindu-va pasul de fiecare data cand coborati. Daca nu sunt aliniate, ar trebui sa sunati la tehnicianul de reparatii.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM Oradea.

Ascensoarele rezidentiale ISCIR Oradea sunt diferite de cele comerciale in ceea ce priveste capacitatile lor de greutate. Asigurati-va ca respectati limitele de greutate atunci cand transportati articole precum bagaje sau rufe. Daca aveti o multime de lucruri, nu este rau sa faceti mai multe calatorii. De asemenea, este important sa indepartati in siguranta articolele atunci cand liftul se opreste.

Cele mai frecvent utilizate ascensoare rezidentiale au limite de greutate cuprinse intre 1.000 lb si 6.000 lb. Ambele sunt mai mici ca dimensiune si capacitate de greutate in comparatie cu ascensoarele comerciale. Daca liftul este supraincarcat, poate duce la ruperea cablurilor sau la neinchiderea usilor.

  • Un telefon in interiorul unui lift se poate dovedi a fi un lucru valoros in situatii de urgenta. Nu poti purta intotdeauna un telefon mobil cu tine. Si daca esti blocat in lift fara telefon mobil, a avea un telefon inauntru se poate dovedi a fi destul de util pentru a obtine ajutor.
  • Daca ramaneti blocat in lift, nu incercati sa deschideti singur usa. Cel mai sigur lucru de facut este sa ceri ajutor. Incercand sa deschideti usa, este mai probabil sa o deteriorati. De asemenea, invata-ti copiii cum sa cheme ajutor daca sunt blocati in lift.
  • De asemenea, ar trebui sa aflati despre toate functiile de urgenta daca liftul se opreste intre etaje. Asigurati-va ca exista un buton de alarma care este usor accesibil pentru adulti si copii. Alarma ar trebui sa va avertizeze operatorul de lift, astfel incat sa-si trimita personalul.

Exista multe alte sfaturi de siguranta de urmat atunci cand utilizati liftul. Ar fi de ajutor daca ati apasa butoanele o singura data cand selectati podeaua dorita. Cel mai bine ar fi sa nu incercati sa deschideti/inchideti usile mai repede decat viteza lor medie. De asemenea, este esential sa evitati utilizarea liftului in caz de incendiu. Foloseste scarile pentru a iesi din casa cat de repede poti.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.