ISCIR – RSVTI Ludus

iscir lodus rsvti lodus
iscir lodus rsvti lodus

In timpul unui accident al scarilor rulante, multimea poate crea panica si poate agrava situatia. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Ludus – RSVTI Ludus.

Scarile Rulante ISCIR Ludus

Scarile rulante sunt dispozitive excelente atunci cand vine vorba de mutarea grupurilor mari de oameni dintr-un loc in altul. Dar cand exista multimi de oameni, le este mai usor sa doara. Acest lucru se intampla adesea atunci cand exista panica intr-un loc public.

Daca o persoana devine nelinistita si incearca sa scape de un potential dezastru, probabil ca nu provoaca problema. Dar ce se intampla cand zeci sau sute de oameni incearca sa o faca?

Poate provoca o multime de confuzie si rani, mai ales daca stati pe scara rulanta. Pe aceasta pagina, vom intra in mai multe detalii despre panica multimii si daunele scarilor rulante.

Motive pentru a intra in panica in cazul unui accident al scarilor rulante ISCIR Ludus

Panica poate izbucni in multimi uriase din mai multe motive. Unul dintre motivele obisnuite este amenintarea cu atacarea altcuiva. De exemplu, daca vedeti o persoana cu pistol in multime sau daca sunteti informat ca exista o bomba in cladirea in care va aflati. probabil ca o va face intr-un mod speriat si distras.

Alte riscuri care pot declansa o panica includ dezastrele naturale, cum ar fi un incendiu sau un cutremur care afecteaza cladirea in care va aflati. Chiar si amenintarea acestor probleme poate provoca panica si raniri.

In cele din urma, accidentele pot provoca panica, cum ar fi defectarea scarii rulante in sine. Daca scara rulanta incepe sa accelereze sau daca functioneaza defectuos si are loc o explozie pe scara rulanta, aceasta poate provoca panica. Probabil ca vor incerca sa coboare de pe scara rulanta cat mai repede posibil, ignorand oamenii din jur. Acest lucru poate duce la raniri.

Cum reactionam intr-o situatie tensionata

Controlul unei multimi de oameni carora le este frica poate fi foarte dificil. Daca este posibil, primul dvs. pas ar trebui sa fie sa coborati in siguranta de pe scara rulanta. Nu incercati sa sari peste marginea scarii rulante si nu impingeti oamenii in fata voastra.

Incercarea de a iesi din scara rulanta intr-un mod periculos va provoca doar mai multe probleme. S-ar putea sa nu credeti ca impingerea pe cineva in fata voastra este o mare problema, dar imaginati-va zeci sau sute de oameni impingand pe altii. Oamenii pot cadea sau pot fi zdrobiti.

Daca reusiti sa coborati de pe scara rulanta ISCIR Ludus, incercati sa ajungeti la marginea multimii unde nu sunt prea multi oameni. Incercati sa fii calm si logic. Acest lucru va va ajuta sa gasiti cel mai bun mod de a parasi instalatia si de a va mentine in siguranta. Daca sunteti raniti, solicitati asistenta medicala cat mai curand posibil.

Cauze frecvente ale accidentelor pe scari rulante ISCIR Ludus

Schimbari neasteptate ale vitezei / directiei

Ce se intampla daca se accelereaza fara avertisment? Ce se intampla daca directia miscarii s-a schimbat brusc?

Astfel de situatii, desi nu sunt foarte frecvente, se intampla. Daca ati fi implicat intr-una dintre aceste situatii, ati putea fi ranit. Puteti afla mai multe despre leziunile rezultate din aceste probleme aici.

Daca scara rulanta schimba brusc directia sau viteza, este probabil rezultatul unei defectiuni a scarii rulante. Aceasta defectiune poate fi rezultatul mai multor probleme diferite.

Click AICI pentru o oferta rapida SSM-PSI Ludus.

In primul rand, ar putea fi rezultatul unei piese defecte. Alternativ, problema poate fi ca piesa s-a uzat sau s-a deteriorat in timp. In cele din urma, o alta cauza ar putea fi o intretinere deficitara. Este posibil ca echipa de intretinere sa fi instalat incorect piesele care au cauzat problema.

In fiecare dintre aceste scenarii diferite, o persoana sau o entitate diferita poate fi de vina. De exemplu, in cazul unei piese defecte, vina poate fi a companiei care a realizat piesele scarii rulante.

Daca o piesa s-a rupt si nu a fost reparata, atunci scara rulanta nu a fost intretinuta corespunzator. In aceasta situatie, probabil este de vina proprietarul scarii rulante. In cele din urma, daca accidentul a fost cauzat de o problema de intretinere, echipa de intretinere va fi probabil responsabila.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.