ISCIR – RSVTI Galati

iscir galati rsvti galati
iscir galati rsvti galati

Macaralele sunt echipamente supuse autorizarii ISCIR Galati si verificarilor tehnice periodice RSVTI Galati (Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor).

Macaralele independente sunt proiectate sa stea la sol nu cu un alt suport, ci de la sine. Se compune dintr-o coloana verticala rotativa si un brat care sustine sarcina orizontala. Nu ne bazam pe pretul scazut al macaralelor, ci pe macaralele independente de inalta calitate pentru a realiza cresterea companiei noastre.

Macaralele independente ISCIR Galati

Comparativ cu o macara pe perete, macaralele independente pot atinge capacitati de ridicare mai mari, intinderi mai lungi si o gama mai mare de pivotare.

Datorita designului avantajos, acest tip de macara poate fi personalizat pentru a indeplini cerintele aplicatiilor speciale. Singura limitare a instalatiei este ca macaraua de sine statatoare pe care este asezata trebuie sa aiba o presiune de pana la 2.500 de lire pe picior patrat.

Este un fel de macara medie si mica si echipamente dezvoltate recent si foarte potrivite pentru calatorii pe distante scurte si pentru lucrari aglomerate in ascensoare si transport.

  • rotatia macaralei: 360 de grade
  • lungimea bratului: pana la 16 m
  • viteza de rotatie: 0,5 rpm / min
  • sarcina de lucru sigura: pana la 16 tone
  • inaltimi de ridicare: pana la 12 (de la podea pana la fundul bratului)
  • temperatura de lucru: -20 ~ + 40 ℃
  • viteza de deplasare: 20 sau 30 m / min
  • model de control: suport pandantiv, telecomanda si cabina
  • aplicatii: Utilizat pe scara larga in toate industriile
  • sursa de alimentare: AC 380V, 50HZ, 3P

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Galati.

Versatilitate maxima

Este una dintre cele mai versatile macarale. Macaralele independente pot fi instalate aproape oriunde, atat in ​​interior, cat si in exterior, precum docuri de incarcare, porturi, santiere navale etc.

Poate functiona, de asemenea, cu alte macarale sau poate functiona ca o completare a liniilor de asamblare din fabrica. Macaralele independente sunt usor de asamblat si deplasat fara demontare.

Usor de utilizat

Macaralele aeriene din fabrica noastra permit operatorului sa controleze precis, eficient si rapid miscarea. Datorita tehnologiei avansate, putem face miscarea macaralei foarte simpla si precisa. Acest lucru va reduce la minimum miscarile neintentionate.

In schimb, pagubele fabricii dvs., echipamentele chiar si personalului dvs. vor fi reduse semnificativ. Durata de viata a macaralei poate fi o certitudine suplimentara si va fi prelungita.

Securitate

Ne gandim intotdeauna la securitate. Adoptam un sistem de oprire de urgenta pentru a consolida siguranta. Cand personalul operational se confrunta cu o situatie de urgenta, sistemul de franare de urgenta va incepe sa protejeze comoara aferenta.

Fiecare productie din fabrica noastra a fost bine testata inainte sa o predam la locul de munca. Si daca nu puteti efectua instalarea personal, personalul nostru experimentat nu va parasi locul de munca pana cand macaraua nu a fost verificata pentru o garantie de 100%.

Macarale de perete ISCIR Galati

Vanzarea macaralelor de perete ISCIR Galati nu necesita spatiu la sol sau fundatii speciale. Coloana care sustine grinda orizontala se afla in schimb impotriva peretelui furnizat de fabrica sau de fabrica insasi. Aparent, este o alternativa economica la o macara independenta.

Poate roti 200 de grade, cu o capacitate de ridicare de pana la 5 tone si o lungime a bratului de pana la 7 m. Macaralele cu brat de perete ISCIR Galati de pe piatapot fi instalate foarte aproape de partea inferioara a celui mai mic obstacol si stranse in cea mai stransa instalatie, depozit sau altul spatiul industrial.

Astfel, gama spatiului de instalare disponibil este mai mare. De asemenea, poate oferi inaltimea maxima de ridicare a dispozitivului de ridicare si cea mai mare garda la sol.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.