ISCIR – RSVTI Dej

iscir dej rsvti dej
iscir dej rsvti dej

Detinerea unui stivuitor aduce responsabilitatea de a realiza verificarile tehnice periodice RSVTI Dej conform legii ISCIR Dej. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Dej – RSVTI Dej.

Stivuitorul industrial ISCIR Dej

Stivuitorul industrial – denumit si stivuitor cu capacitate mare – combina functionalitatile unui stivuitor cu depozit cu cel al unui manipulator telescopic. Desi nu poate atinge unghiuri dificile asa cum poate un manipulator telescopic, este capabil sa ridice incarcaturile utile mult mai sus de la sol decat un stivuitor pentru depozit si incarcaturi mai grele.

Stivuitorul industrial incepe cu o greutate maxima de 30.000 lbs. Cu toate acestea, aveti nevoie doar de o astfel de putere pentru locuri de munca specializate. Utilitatea stivuitorului industrial este limitata in comparatie cu stivuitorul telescopic si stivuitorul pentru depozit.

Exista 20 de producatori populari de stivuitoare pe piata. Numele mari includ NACCO Industries si Mitsubishi, iar unele dintre modelele populare se mandresc cu o capacitate impresionanta de 36.000 de lbs.

Pentru informatii despre mai multe tipuri de stivutoare, click AICI.

Stivuitor pentru teren accidentat

De asemenea, cunoscut sub numele de stivuitor cu catarg drept, stivuitorul pentru teren accidentat este conceput special pentru santierele in aer liber, in special pe suprafete inegale. Aceste camioane au anvelope pneumatice rezistente care le ajuta sa navigheze pe teren stancos.

Anvelopele speciale sunt supradimensionate si filetate, oferindu-le un echilibru si o stabilitate mai bune pentru a transporta in siguranta materialele. Daca faceti cea mai mare parte a muncii dvs. in interior, este putin probabil sa aveti vreodata nevoie de unul, dar stivuitoarele pe teren accidentat sunt o necesitate pentru aplicatii in aer liber si santiere.

Modelele populare includ JCB 950 si CASE 588H cu optiuni de tractiune integrala. Un alt avantaj important al stivuitoarelor pe teren accidentat este ca pot ridica modele mari – majoritatea modelelor au o capacitate de 6.000 lbs si 8.000 lbs.

Transpaleta manuala ISCIR Dej

Cricurile pentru paleti sunt specializate in natura. Cunoscute si sub numele de camioane cu pompa, aceste stivuitoare nu sunt capabile sa ridice sarcini mari din cauza dimensiunilor mici.

In schimbul puterii, cricurile pentru paleti au o amprenta mica, permitandu-le sa se incadreze in cele mai inguste spatii si sa ridice sarcini mici in spatii stramte. In timp ce sacrificati puterea si manevrabilitatea, costurile de achizitie si inchiriere ale unui cric sunt mult mai mici.

Modele populare de paleti includ Mighty Lift 20 x 36 inch Transpalete si Transpalete electrice Vestil. Cumparatorii sau chiriasii pot alege un cric manual pentru paleti sau un cric electric pentru paleti.

Transpaleta electrica

Transpaletele electrice sunt diferite ca aspect si specifice ca utilitate. Spre deosebire de alte stivuitoare, aceste vehicule de manipulare a materialelor nu au cabine. In schimb, lucratorul merge in spatele stivuitorului si il directioneaza folosind un maner atasat.

La fel ca un cric pentru paleti, aceste unitati nu au putere, manevrabilitate sau viteza. Cu toate acestea, acestea sunt ideale pentru situatiile in care aveti nevoie de un cric mai inalt. Stivuitorul walkie ajunge mult mai sus decat omologul sau.

Actualii producatori de transpalete electrice includ Hyster, Jungheinrich si Toyota. 6BWC20 de la Toyota este ideal pentru sarcini de 4.000 lb, in ​​timp ce EMC 110 de la Jungeinrich este potrivit pentru culoarele inguste.

Order Picker

Un selector de comenzi este un subtip al stivuitorului walkie, folosit pentru a alege si livra materiale din depozitare. Ajungand la inaltimi de pana la 32 ft, aceste masini sunt proiectate pentru a ridica operatorii pana la rafturile depozitului si pentru a transporta unitati individuale.

Acestea sunt destinate depozitelor si depozitelor de comenzi ale clientilor, deoarece pot alege una sau doua unitati, mai degraba decat sa doboare paleti si incarcaturi complete. Designul lor versatil inseamna ca pot manipula articole de diferite dimensiuni, de la piese auto pana la mobilier.

Reach Fork Truck

Stivuitorul de cautare este un camion de depozitare utilizat in principal pentru lucrari in interior. Abilitatea sa esentiala este ca isi poate extinde furcile dincolo de compartiment si poate ajunge in rafturile depozitului intr-un mod pe care stivuitoarele standard nu il pot.

De asemenea, are un compartiment deschis care permite operatorului sa aiba o vizibilitate mai mare. Desi sunt excelente pentru utilizare in interior, camioane de retractare care nu sunt potrivite pentru lucrari in aer liber datorita spatiului liber de transport. UniCarriers, Clark Materials si Yale fabrica unele dintre cele mai ridicate stivuitoare cu acoperire.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.