ISCIR – RSVTI Brasov

iscir brasov rsvti brasov
iscir brasov rsvti brasov

Ca o componenta critica a echipamentelor de manipulare a aerului, ridicatoarele manuale, pneumatice si electrice ISCIR Brasov fac posibila ridicarea incarcaturilor voluminoase suspendate liber pentru pozitionare sau transport si coborarea in jos pentru o amplasare precisa.

Macarale ISCIR Brasov

Deoarece sunt furnizate separat de o macara aeriana sau macara de statie de lucru ISCIR Brasov, palanele pot fi usor schimbate intre diferite tipuri de sisteme de ridicare aeriene. Ele pot fi, de asemenea, echipate cu o varietate de dispozitive de ridicat diferite, sub forma de carlig, cum ar fi carlige, magneti, curele, clesti, grinzi sau cupe de vid.

Dispozitivele de ridicare imbunatatesc ergonomia unei operatii prin preluarea manuala a obiectelor grele de la lucratori, precum si prin cresterea eficientei si productivitatii manipularii.

Cu toate acestea, pentru a asigura utilizarea lor cea mai sigura, instalatiile ISCIR Brasov care utilizeaza palanuri in functionarea lor au o varietate de responsabilitati care sunt esentiale pentru functionarea in siguranta a acestui echipament ISCIR Brasov.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Brasov.

De aceea, Institutul Producatorilor de Palanuri (HMI) publica specificatii multiple si practici recomandate pentru proiectarea, functionarea si service-ul palanului. In plus, membrii HMI au adunat, de asemenea, o lista a dispozitivului de ridicare „Doriti si nu faceti”.

Respectarea acestor recomandari va spori atat integritatea, cat si fiabilitatea echipamentelor, precum si va reduce riscul de ranire pentru lucratori, deoarece acestia actioneaza un dispozitiv de ridicare impreuna cu alte echipamente de ridicare a aerului ISCIR Brasov sau lucreaza in apropierea acestuia.

  • Asigurati-va ca dispozitivul de ridicare si de ridicare sunt dimensionate corespunzator pentru a suporta sarcina atunci cand specificati / achizitionati echipamentul. Selectarea unui dispozitiv de ridicare care este suficient (sau putin mai mult) pentru viteza de ridicare, capacitatea de greutate si serviciul de serviciu al aplicatiei de manipulare inseamna ca dispozitivul de ridicare este dimensionat corect pentru sarcina si va functiona conform asteptarilor.
  • Cititi manualul proprietarului. Aceste documente – elaborate de producatorul dispozitivului de ridicare – contin informatii importante, precum specificatii, dimensiuni, instructiuni de functionare, criterii de inspectie, liste de piese si multe altele.
  • Intelegeti ca Administratia pentru Sanatate si Siguranta in Munca (OSHA) solicita operatorilor de facilitati sa ofere angajatilor lor echipamente (inclusiv palanuri) care sunt atat sigure, cat si care opereaza proprietati.

    Solicitati operatorilor de ascensor sa cunoasca, sa inteleaga si sa urmeze instructiunile de functionare a ascensorului pentru a asigura siguranta lucratorului si a instalatiei.

  • Inspectati dispozitivul de ridicare inainte de inceperea fiecarei schimbari inainte de operare utilizand lista de verificare pre-inspectie a HMI care prezinta mai multe zone de focalizare, inclusiv mecanismul de functionare, dispozitivele de limitare a dispozitivului de ridicare, carligele, zavoarele si mijloacele de ridicare (lant, franghie sau curea), precum si la intervale frecvente si periodice.
  • Efectuati inspectii frecvente si periodice mai des pentru palanele utilizate in medii extreme sau dure, cum ar fi in aer liber.
  • Raportati imediat managerilor daune, defectiuni sau performante neobisnuite ale dispozitivului de ridicare; acel dispozitiv de ridicare trebuie indepartat imediat din serviciu.
  • Asigurati-va ca toti angajatii / operatorii care vor folosi dispozitivul de ridicare au fost instruiti cu privire la utilizarea si functionarea corecta a acestuia de catre cineva care are experienta cu echipamentul.
  • Respectati toate masurile de siguranta specificate de producatorul dispozitivului de ridicare atunci cand utilizati echipamentul.
  • Solicitati operatorilor de ridicare sa mentina o pozitie ferma atunci cand actionati dispozitivul de ridicare.
  • Verificati functia de frana prin tensionarea dispozitivului de ridicare inainte de fiecare operatie de ridicare.
  • Confirmati ca intrerupatoarele de limita ale dispozitivului de ridicare functioneaza corect inainte de a ridica o sarcina.
  • Luati cu grija cu atentie, confirmand ca sarcina este echilibrata si stabila si ca actiunea de mentinere a sarcinii este sigura inainte de a continua.
  • Utilizati zavoare cu carlig (cu exceptia cazului in care acest lucru creeaza o stare periculoasa) pentru a retine curelele sau lanturile in conditii de slabiciune. Verificati daca zavoarele cu carlig sunt inchise si nu suporta nicio parte a sarcinii inainte de a actiona dispozitivul de ridicare.
  • Evitati sa legati sarcina sau carligul.
  • Confirmati ca deplasarea carligului este in aceeasi directie asa cum se arata pe comenzi.
  • Avertizati personalul din zonele inconjuratoare cu privire la o sarcina care se apropie.
  • Efectuati o intretinere preventiva regulata, inclusiv ungere, asa cum este specificat de producatorul dispozitivului de ridicare pentru a asigura o durata de viata lunga.
  • Inlocuiti piesele deteriorate sau uzate si pastrati inregistrari corespunzatoare despre intretinerea dispozitivului de ridicare.
  • Angajati profesionisti independenti de service si inspectie cu experienta in echipamentele specifice daca externalizati intretinerea preventiva si reparatiile.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.