ISCIR – RSVTI Braila

iscir braila rsvti braila
iscir braila rsvti braila

Macaralele EOT cu o singura grinda constau dintr-o singura grinda de pod, doua sine, camioane de capat, doua grinzi de pista si un dispozitiv de ridicare pentru a ridica sarcina care ruleaza pe grinda de pod.

Macaralele EOT cu o singura grinda ISCIR Braila

Camioanele de capat ruleaza pe sine care sunt fixate pe grinzile pistei. Este unul dintre cele mai rentabile echipamente pentru sarcini medii si grele. Macaralele eot cu grinda simpla ofera cea mai mare flexibilitate pentru zona de acoperire si controlul miscarii.

Asa cum se instaleaza in partea superioara a fabricii, o singura grinda eot ocupa cel mai mic spatiu de podea si intalneste cel mai mic numar de obstacole din raza de miscare. Dupa atatia ani de eforturi, compania noastra a intrat cu succes in producatorul de top de macarale cu grinda unica.

Macara unica cu grinda EOT ISCIR Braila poate fi modificata pentru a se adapta cerintelor in schimbare. Functionarea acestui tip de echipament este destul de flexibila. De asemenea, este destul de usor de adaptat, in functie de conditiile unice ale plantei dvs. si de varietatea productiilor si incarcaturilor.

Beneficii si caracteristici

Grinda ross: constructie de grinda sudata, de inalta rezistenta

Camion de capat: constructie de grinda sudata, rigida la torsiune

Roti de calatorie: Roti din otel calit la suprafata, foarte rezistente la uzura

Conexiuni intre grinda transversala si camioane de capat: fabricate la tolerante precise prelucrate pentru o uzura minima

Dispozitiv de ridicare optional: Dispozitiv de ridicare electric cu cablu sau Dispozitiv de ridicare redus pentru o inaltime de ridicare mai mare

Alimentare prin intermediul liniei de contact glisante de siguranta

Pandantiv de control: suspendat pentru deplasare separata pe grinda macaralei

Optional: telecomanda radio

Solicitati o oferta rapida SSM Braila.

La ce ar trebui sa fii atent inainte de a o achizitiona?

Pentru a asigura siguranta echipamentului si a operatorului, in timpul utilizarii, trebuie respectate instructiunile impreuna cu productiile.

  • Asigurati-va ca sarcina care va fi ridicata se incadreaza in domeniul de sarcina sigur al macaralei. Nu depasiti niciodata capacitatea de incarcare maxima prescrisa.
  • Mutati incarcatura usor si usor. Trebuie evitata miscarea ascutita si sacadata. Cand apare o urgenta, operatorul ar putea avea timp sa se ocupe de aceasta.
  • Inainte de inceperea miscarii, spatiul din raza miscarii ar trebui sa fie liber. Nici o persoana si nici o obstructie nu sunt permise.
  • De asemenea, miscarea orizontala trebuie sa inceapa incet pentru a impiedica oscilatia sau contactul cu alte obstacole.
  • Macaralele cu o singura grinda ISCIR Braila ar trebui sa fie intotdeauna supravegheate indeaproape in timpul timpului de lucru. Nu lasati macaraua singura fara a fi asistata.
  • Dupa o perioada de lucru, macaraua si componentele acesteia trebuie inspectate. Intervalul de timp dintre inspectii depinde de utilizarea practica.

In comparatie cu macaralele EOT cu grinda simpla, macaralele cu grinda dubla ISCIR Braila au o capacitate de incarcare mult mai mare si intinderi mai lungi, un grup de sarcini mai mare si o configuratie mai flexibila pentru diferite conditii de lucru, cum ar fi industria siderurgica, locul rezistent la explozii, locul izolat, etc.

Din responsabilitatea si misiunea producatorului de macarale EOT cu doua bare ISCIR Braila, ii ajutam intotdeauna pe clientii nostri sa aleaga cele mai potrivite macarale pentru conditiile speciale. La fel ca alte macarale eot, macaralele eot cu doua bare au nevoie de sprijin din fabrica. Cu aceasta limitare, acestea sunt instalate in mod obisnuit in interior.

Macarale cu doua bare VS Macarale cu o singura grinda

Structura – Comparativ cu macaraua eot cu grinda simpla, macaralele cu grinda dubla au inca o grinda de pod. Datorita grinzii duble, acestea sunt disponibile pentru a oferi o capacitate mai mare decat alte macarale.

Inaltimea de ridicare – Un carucior a fost echipat ca mecanism de ridicare care se deplaseaza pe cele doua grinzi ale podului. Carligul poate fi tras in sus intre cele doua grinzi, astfel incat macaralele cu grinzi duble ofera o inaltime mai buna a carligului in camera data.

Adaptabilitate – Datorita configuratiei flexibile, macaralele cu doua grinzi sunt solutia ideala pentru a satisface cerintele unei situatii speciale de lucru, cum ar fi industria siderurgica, locul rezistent la explozii, locul izolat etc.

Cum sa alegeti macaraua cu dubla grinda ISCIR Braila?

Atunci cand alegeti o macara, va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante: scopul utilizarii, mediul de lucru, limitarea facilitatilor dvs.

Scopul utilizarii: Este foarte important sa va asigurati ca inginerul nostru a cunoscut toate detaliile cerintelor dvs., astfel incat acestea sa poata proiecta sau ajuta la alegerea unei macarale care se potriveste cel mai mult scopului dvs., cum ar fi sarcina de lucru sigura, unde doriti sa mutati sarcina la, ciclul de functionare si asa mai departe.

Mediu de lucru: o macara obisnuita cu doua grinzi EOT ISCIR Braila se va desface rapid intr-un mediu umplut cu gaz coroziv sau cu temperaturi extreme. Deci, mediul este un element important pentru a alege macaraua potrivita.

Facilitatile dvs.: O macara eot cu doua bare cu lungimea de 30 m, evident, nu poate fi instalata in fabrica, deoarece cea mai mare distanta poate fi asigurata intre doua suporturi este de 20 m.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.