HR Râmnicu Sărat (Resurse Umane Râmnicu Sărat)

HR Râmnicu Sărat promovează învățarea continuă
HR Râmnicu Sărat promovează învățarea continuă

HR Râmnicu Sărat (Resurse Umane Râmnicu Sărat) încurajează și promovează cunoștințele și abilitățile angajaților într-un mediu în care există o cultură a învățării continue.

Deoarece poate ajuta firmele să își atingă obiectivele, să rețină talentul și să se adapteze la schimbare, este o parte importantă a planificării strategice de resurse umane.

HR Râmnicu Sărat (Resurse Umane Râmnicu Sărat) promovează învățarea continuă

Specialiștii HR Râmnicu Sărat explică modul în care puteți promova o cultură a învățării continue la locul de muncă și dau câteva indicații care vă vor ajuta să mergeți mai departe.

Evaluarea culturii actuale de învățare a organizației este primul pas.

 • Pentru a obține feedback de la angajați și supraveghetori, puteți efectua chestionare, interviuri, focus grupuri sau observații.
 • Pentru a găsi posibilități și lacune, puteți să vă evaluați politicile, inițiativele și resursele actuale de învățare.

Răspunzând la câteva întrebări veți înțelege mai bine cum să promovați cultura învățării continue:

 • Cum obțin muncitorii noi cunoștințe sau abilități?
 • Cum își împrăștie cunoștințele?
 • Cum primesc ei laude și credit pentru educația lor?
 • Cum își integrează cunoștințele în munca lor?
Manusi Spuma Nitril CT HR
Manusi Spuma Nitril CT HR

Stabiliți viziunea și obiectivele culturii de învățare dorite

Câteva moduri diferite de măsurare sunt cruciale pentru orice evaluare. A ști cine este de acord cu ei și cine nu este o informație crucială de care veți avea nevoie pentru a dezvolta o strategie concentrată.

O perspectivă se bazează pe datele demografice individuale, cum ar fi anii petrecuți în companie, sexul sau rasa. O alta merge de-a lungul departamentului, gradului și poziției.

Acest lucru poate fi realizat prin coordonarea strategiei, misiunii și valorilor dumneavoastră organizaționale cu obiectivele dumneavoastră de învățare.

Pentru a obține sprijinul și acceptarea lor, puteți implica părțile interesate, cum ar fi directori seniori, manageri și angajați, în proces. Echipa HR Râmnicu Sărat vă provoacă să răspundeți la întrebări:

 • Care sunt avantajele de a avea o cultură a învățării?
 • Ce obstacole trebuie depășite pentru a reuși?
 • Ce rezultate sau semne specifice ați căuta într-o cultură a învățării?
 • Cum vă veți evalua dezvoltarea?

Cultura învățării stabilește identitatea angajaților

O cultură a învățării ajută la stabilirea unei identități a unui angajat în cadrul unei organizații, la fel cum o fac principiile fundamentale pentru o companie.

Ea ridică și îmbunătățește nota muncii, permițând echipelor să fie cele mai bune. Managerii care prioritizează procesul mai presus de oameni prezintă totuși o dificultate în stabilirea acestui tip de cultură.

A fi atât de concentrat pe operațiuni ar putea veni adesea în detrimentul progresului profesional al indivizilor. Cheia este echilibrul.

Deși eficiența și productivitatea sunt de dorit, dobândirea și partajarea cunoștințelor nu ar trebui sacrificate.

Conducerea de top ar trebui să încurajeze liderii să prioritizeze, să aprecieze și să recompenseze oportunitățile de învățare ca parte a culturii de afaceri.

Proiectarea și punerea în acțiune a planului de învățare cu ajutorul HR Râmnicu Sărat

Proiectarea și punerea în acțiune a planului de învățare într-o companie pentru a vă îndeplini viziunea și obiectivele este a treia fază a învățării continue.

Instructorii HR Râmnicu Sărat oferă oportunități de învățare într-o varietate de moduri și forme, cum ar fi prin:

-cursuri online și seminarii;

– mentorat și coaching;

-învățare de la egal la egal;

-observare a locurilor de muncă;

-învățare bazată pe proiecte.

În plus, puteți proiecta un mediu de învățare care încurajează interogarea, munca în echipă, feedback-ul și reflecția. Specialiștii noștri în management capital uman vor știi:

 • Care sunt preferințele și nevoile de învățare ale personalului dumneavoastră.
 • Cum le puteți folosi cel mai bine abilitățile și cunoștințele actuale.
 • Cum poate fi făcută învățarea mai accesibilă, mai pertinentă și mai interesantă.
 • Cum pot fi integrate fluxul de lucru și sistemul de management al performanței cu învățarea.

Aveți de protejat o afacere mare? Stingătorul SM50 cu spumă mecanică nu trebuie să vă lipsească! 

Consolidați cultura de învățare, astfel încât aceasta să poată continua

Ultima etapă din învățarea continuă este să comunicați, să sărbătoriți și să vă consolidați cultura de învățare, astfel încât aceasta să poată continua.

Puteți realiza acest lucru prin promovarea învățării în rândul membrilor personalului și al supervizorilor, fie prin buletine informative, intranet, rețele sociale sau evenimente.

În plus, puteți recunoaște și promova comportamente și realizări legate de învățare prin utilizarea certificatelor, insignelor, bonusurilor sau promoțiilor.

Permiterea persoanelor care au dobândit informații specifice să preia conducerea în prezentarea talentului este o altă strategie de încurajare a personalului să învețe lucruri noi în mod constant.

Un exemplu în acest sens ar putea fi o prezentare de 10 minute oferită în timpul unei întâlniri de echipă. Acest lucru ar putea duce la noi experiențe.

Există două beneficii: personalul participant simte valoarea, greutatea și importanța pe care liderii se concentrează pe învățare, iar angajatul principal se simte împuternicit.

Consultați instructorii HR Râmnicu Sărat pentru organizarea de cursuri de învățare continuă pentru angajații dumneavoastră!