Evaluare riscuri Bucuresti

Evaluare riscuri Bucuresti

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Bucuresti (SSM Bucuresti) protectia muncii Bucuresti, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Fiecare loc de munca are riscuri, este important ca fiecare lucrator sa cunoasca riscurile la care este expus pentru a lua masuri impreuna cu angajatorul pentru a diminua expunerea la acestea daca evitarea lor completa nu este posibila.

Pentru identificarea acestor riscuri este necesara efectuarea unei evaluari de riscuri. Aceasta este importanta deoarece expunerea prelungita la acestea isi pune amprenta intr-un fel sau altul asupra corpului omenesc.

Acestea se pot manifesta prin dureri acute intr-o anumita zona a corpului, dar pot de asemenea duce la imbolnaviri grave, care va pot impiedica sa mai lucrati.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri  Bucuresti aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Bucuresti?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale.

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Bucuresti (SSM, PSI Bucuresti) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.