1. Poate fi obligatoriu prin lege

    În funcție de industria dvs. și de politica dvs. de evacuare a incendiilor, legea poate solicita instruire în domeniul stingătoarelor de incendiu pentru compania dvs. Dacă nu sunteți sigur dacă este necesară instruirea în domeniul stingătoarelor de incendiu pentru compania dvs., este o idee bună să întrebați un specialist PSI. Dacă politica impune angajaților să folosească un stingător de incendiu în caz de incendiu, va trebui să aveți instruire în utilizarea unui stingător de incendiu pentru cel puțin câțiva angajați responsabili.

  2. Asigurați-vă că angajații știu cum să folosească un stingător de incendiu

    În afara cerințelor legale, este o idee bună să implementați instruirea privind stingător de incendiu doar pentru a vă asigura că angajații dumneavoastră știu cum să folosească un stingător. Deși stingătoarele de incendiu sunt necesare în aproape orice clădire, mulți oameni nu au folosit niciodată și nici măcar nu au deținut un stingător de incendiu. 

  3. Salvați vieți și protejați angajații

    Când angajații sunt instruiți să răspundă în mod corespunzător la un pericol de incendiu, vor face tot ce pot pentru a menține toată lumea în siguranță. Instruirea privind stingătorul de incendiu acoperă mai mult decât modul de utilizare a unui stingător de incendiu – îi educă pe angajați cu privire la pericolele de incendiu existente la locul de muncă, îi învață cum să reacționeze în mod corespunzător și cum să mențină pe toți cei din jur cât mai în siguranță posibil. 

  4. Reduceți pierderea proprietății și minimizați timpul de recuperare

    În cele din urmă, instruirea pentru stingătoarele de incendiu poate ajuta la reducerea pierderilor și la minimizarea timpului de recuperare asociat cu un incendiu la locul de muncă. Atunci când angajații știu să folosească în mod corespunzător stingătoarele, pot stinge imediat incendiile la locul de muncă. Acest lucru ajută la minimizarea daunelor generale cauzate proprietății dumneavoastră. Iar atunci când daunele sunt minime, va trebui să petreceți mai puțin timp cu reparațiile, astfel încât toată lumea să revină la lucru rapid și în siguranță. 

Aveți nevoie de stingătoare de incendiu la locul de muncă?

Alegeți din oferta noastră!