SSM Magurele

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Magurele (SSM Magurele) protectia muncii Magurele, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitate si sanatate in munca Magurele sau SSM Magurele, reprezinta domeniul al carui scop este acela de a fundamenta un mediu profesional si sanatos de munca, unde securitatea si sanatatea lucratorilor sa vina pe primul plan. 

SSM este un set de norme si proceduri al caror scop este acela de a proteja vietile tuturor celor implicati in procesul de munca. Este important ca atat angajatorul cat si lucratorii sa isi cunoasca si respecte responsabilitatile, astfel incat posibilitatea produceri unui accident la locul de munca sa fie evitata. 

In calitate de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Securitatea si sanatatea in munca este importanta deoarece in cazul unui control din partea organelor abilitate, iar in urma acestuia se gasesc nereguli riscati sa primiti amenzi uriase si astfel va puneti in pericol afacerea.

Cere oferta personalizata de SSM si PSI pentru Magurele aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Magurele?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Magurele (SSM Magurele) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.
 
 

    

Contact SSM Magurele

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Magurele
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti