SSM Buftea

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Buftea (SSM Buftea) protectia muncii Buftea, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitate si sanatate in munca Buftea, sau SSM Buftea este domeniul care are ca scop protejarea sanatatii tuturor celor implicati in procesul muncii.  SSM urmareste fundamentarea unui mediu sanatos, si propice muncii, mediu in care atat lucratorii cat si angajatorii isi cunosc si respecta responsabilitatile, astfel fiind evitata posibilitatea producerii unui accident la locul de munca. 

In calitate de angajator, aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca. Nerescpectarea acestor obligatii pot avea consecinte grave, va pot pune afacerea in pericol dar si vietile lucratorilor pot fi puse in pericol. 

Cere oferta personalizata de SSM Buftea aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Buftea?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Buftea (SSM Buftea) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact SSM Buftea

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Buftea
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti