SSM Buftea

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Buftea (SSM Buftea) protectia muncii Buftea, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitate si sanatate in munca Bufta sau SSM Buftea urmareste crearea unui mediu de munca sanatos si profesional in care securitatea si sanatatea lucratorilor este protejata. In calitate de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca. 

SSM reprezinta o serie de norme si proceduri care au ca scop protejarea tuturor celor implicati in procesul muncii. Necunoasterea sau nerespectarea acestora pot avea consecinte dezastruoase. In cazul unui control din partea organelor abilitate riscati sa primiti amenzi uriase care va pot pune in pericol afacerea, dar exista si posibilitatea producerii unui accident la locul de munca in care vietile lucratorilor pot fi puse in pericol.

Cere oferta personalizata de SSM Buftea aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Bucuresti?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Bucuresti (SSM Bucuresti) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.
 

 

Contact SSM Buftea

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Buftea
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti