SSM Bucuresti

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Bucuresti (SSM Bucuresti) protectia muncii Bucuresti, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitatea si sanatatea in munca Bucuresti sau SSM Bucuresti, urmareste fundamentarea unui mediu sanatos de munca, mediu in care toate persoanele implicate in procesul muncii sunt in siguranta. SSM reprezinta o serie de norme si proceduri al caror scop principal este securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca, dumneavoastra afandu-va in postura de angajator aveti obligatia de a proteja securitatea lucratorilor la locul de munca.

Necunoasterea sau nerespectarea acestor norme pot avea consecinte grave. De la primirea unei amenzi care sa va puna in pericol afacerea pana la producerea unui accident de munca, in care vieti omenesti se pot pierde. De aceea respectarea si implementarea acestora este deosebit de importanta.

Cere oferta personalizata de SSM pentru Bucuresti aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Bucuresti?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Bucuresti (SSM Bucuresti) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact SSM Bucuresti

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Bucuresti
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti