SSM Bragadiru

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Bragadiru (SSM Bragadiru) protectia muncii Bragadiru, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitate si sanatate in munca (SSM Bragadiru) are ca scop principal formarea unui mediu sanatos de munca unde securitatea si sanatatea lucratorilor vine pe primul plan. Din punt de vedere legal, afandu-va in postura de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Prin crearea si mentinerea acestui mediu profesional de munca, atat lucratorii cat si dumneavoastra veti fi in siguranta!

in definitiv SSM Bragadiru, sau securitate si sanatate in munca Bragadiru, reprezinta o serie de norme al caror scop este acela de a-i proteja pe toti cei implicati in procesul muncii. Necunoasterea sau nerespectarea acestora pot avea consecinte grave, de la o amenda care va poate pune in pericol afacerea pana la producerea unui accident de munca in care vieti se pot pierde.

Cere oferta personalizata de SSM si PSI pentru Bragadiru aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Bragadiru?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Bragadiru (SSM Bragadiru) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact SSM Bragadiru

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Bragadiru
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti