Evaluare riscuri Popesti-Leordeni

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Popesti-Leordeni (SSM Popesti-Leordeni) protectia muncii Popesti-Leordeni, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Cunoastem cu toti riscurile la care suntem expusi la locul de munca? Indiferent de domeniul in care lucram sau postul pe care il ocupam, exista riscuri pe care este foarte important sa le cunoastem, deoarece in urma expunerii prelungite la acestea pot sa apara diverse probleme sanatate. Acestea se pot manifesta ca simple dureri sau pot provoca probleme mai grave, care sa va impiedice sa reveniti la munca pentru o perioada mai lunga de timp.

Evaluarea de risc are rolul de a identifica acesti factori de risc. Odata acestia cunoscuti se pot lua masuri pentru a diminua expunerea la acestia, sau daca este nevoie si posibila evitarea lor completa.

In calitate de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri  Popesti-Leordeni aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Popesti-Leordeni?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.

  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.

  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Popesti-Leordeni (SSM, PSI Popesti-Leordeni) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.

  • Instructaje periodice.

  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.

  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Popesti-Leordeni

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Popesti-Leordeni
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti