Evaluare riscuri Otopeni

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Otopeni (SSM Otopeni) protectia muncii Otopeni, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Fiecare loc de munca implica niste riscuri, cunoasterea acestora este foarte importanta tocmai in ideea in care, odata cunoscuri pot fi luate masurile necesare pentru a diminua expunerea prelungita la acestia. Expunerea prelungita la acesti factori de risc, odata cu trecerea timpului isi pun amprenta asupra sanatatii dumneavoastra. Puteti avea simple dureri, localizate intr-o anumita parte a corpului, sau probleme de sanatate mai grave sa apara,  care sa va impiedice sa va intoarceti la munca pentru o perioada mai lunga de timp.

Evaluarea de riscuri are rolul de a indentifica toti acesti factori de risc, pentru ca sanatatea lucratorilor sa nu fie pusa in pericol la locul de munca.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri  Otopeni aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Otopeni?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Otopeni (SSM, PSI Otopeni) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Otopeni

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Otopeni
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti