Evaluare riscuri Chitila

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Chitila (SSM Chitila) protectia muncii Chitila, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Multi dintre lucratori nu cunosc riscurile pe care le implica locul de munca pe care il ocupa. Fie ca vorbim despre un post de munca TESA, fie ca discutam de un muncitor necalificat, fiecare post de lucru are riscurile lui, este deosebit de importanta cunoasterea acestora, pentru a nu ne pune sanatatea in pericol.

Evaluarea de risc identifica acesti factori de risc indiferent de natura acestora, iar odata cunoscute aceste riscuri se pot lua masuri pentru a reduce expunerea la acestia, iar evitarea completa daca este posibila a factorilor cu grad ridicat de risc.

Toate aceste masuri vin facute, pentru a proteja sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri  Chitila aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Chitila?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Chitila (SSM, PSI Chitila) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Chitila

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Chitila
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti