Evaluare riscuri Buftea

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Buftea (SSM Buftea) protectia muncii Buftea, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Fiecare loc de munca implica niste riscuri, fie ca sunt agentii biologici, chimici, zgomotul sau vibratii, expunerea prelungita la acestia, va poate afecta sanatatea. Problemele de sanatate pe care acesti factori de risc le pot produce se pot manifesta ca dureri, dar pot provoca si imbolnaviri grave, din cauza carora sa nu va mai puteti intoarce la munca.

Evaluarea de riscuri are ca scop identificarea tuturor factorilor de risc prezenti la fiecare loc de munca, astfel incat sa se poata lua masuri pentru a evita expunerea prelungita la acestia sau daca este posibila evitarea completa a acestora.

Cunoasterea acestora este importanta deoarece, sanatatea dumneavoastra trebuie pusa pe primul loc, iar daca acesti factori de risc va sunt cunoscuti, puteti lua masurile necesare pentru a scadea expunerea la acestia, astfel incat sa nu va puneti sanatatea in pericol.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri  Buftea aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Buftea?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Buftea (SSM, PSI Buftea) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Buftea

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Buftea
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti