Evaluare riscuri Bragadiru

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Bragadiru (SSM Bragadiru) protectia muncii Bragadiru, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Evaluarea de riscuri are ca scop identificarea riscurilor la locul de munca, indiferent de natura lor. Fiecare loc de munca are riscurile lui, iar lucratorii trebuie sa cunoasca toate aceste riscuri pentru a evita expunerea prelungita la acestea.

Expunerea prelungita la acesti factori de risc, isi pune amprenta asupra sanatatii dumneavoasta. Problemele de sanatate pe care factori de risc le pot provoca, pot fi simple dureri lombare dar pot provoca si afectiuni grave care sa va impiedice sa mai lucrati.

Din acest motiv, efectuarea unuei evaluari de risc este atat de importanta.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri pentru Bragadiru aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Bragadiru?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Bragadiru (SSM, PSI Bragadiru) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Bragadiru

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Bragadiru
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti